snydstart foråret

Køb forårsblomster til haven, eller på altanen, her.

Snydstart foråret og kom let igang med forårsblomster, der er stauder – og som kommer igen år efter år. Er du ny i haven? Eller garvet? Det at få de tidligste forårsblomster i haven eller på altanen er altid lidt magisk.  Og her er noget der kan komme i jorden eller en krukke, som er nemt for alle – og som holder så du hvert år kan samle lidt blomster til forår i haven eller uderum. Vi trænger til at ryste en ekstra tung vinter af os – og få farver – gør vi ikke?

I år handler om at se muligheder

Vi skal have fokus på hvad vi kan – frem for de alen lange lister af hvad vi ikke må! Vi kan lege med farver! Vi kan finde det store i det små. Stil spørgsmålet – hvad trænger jeg til at blive mindet om jeg kan, når jeg kigger ud i år? Er det i år jeg skal prøve nyt? Kombinere nyt – f.eks. forårsblomster i krukker? Eller minde os selv om, at alt er som det plejer og alt bliver godt? Læg mærke til dine valg ændrer sig alt efter, hvad du faktisk trænger til. I #naturingbyAdiso er der ikke noget rigtigt eller forkert – men det er bare godt for sjælen at få naturen tættere på – og få blomster til forår i haven, som kommer igen og igen.

Symboler løfter humøret

Stedmoderblomsten har vi f.eks. skippet i år til fordel for den lidt mindre og måske lidt mere upcoming hornviol. Vi har valgt nye og klassiske forårsblomster, der lyser godt op. Husk jorden er meget mørk pt. så kraftige farver eller lyse farver er et hit.

Der er intet rigtigt eller forkert i #naturing by Adiso.

Der er kun, hvad der gør dig gladere. Og hvis du mangler noget for at gøre dig gladere så tøv ikke med at sende en sms til tlf 30450045 og hør om vi kan hjælpe dig. Der findes ikke dumme spørgsmål. God fornøjelse!

Show Filters

Viser alle 2 resultater

  • 69,00 kr. Tilføj til kurv
  • ,

    39,50 kr. Tilføj til kurv

Viser alle 2 resultater