Hornviol

Hornvioler

Den bedste måde at snydstarte foråret på er med hornvioler. De lyser op derude i haven, på terrassen eller altanen. De blomstrer allerede fra marts – og det er der ikke er meget andet der gør. Plant hornviolerne i krukker, potter, altankasser eller havens bede, og du vil blive belønnet med blomster gennem hele foråret og ind i sommeren.

Når vi designer så spejder vi efter de fineste, enkle og helt specielle hornvioler. Der skal være harmoni i farverne og de skal lyse op i verden.

Hornviolen (viola cornuta) er stedmoderblomstens lille, yndige kusine. Det kan godt være den ser sart og skrøbelig ud, men faktisk er den utroligt hårdfør. Det ku vi godt lære noget af. Den tåler endda forårsmånedernes nattefrost – og skulle der komme en særligt kold nat, der får den til at tabe pusten lidt, så retter den sig igen. Begynder hornviolen at blive lidt ranglet at se på, kan du klippe den tilbage, så kommer den med nye blomster. Selv, hvis du har glemt at vande den og den visner godt ned, så kommer den igen med en smule kærlighed og vand. Og hvis du gerne vil have den inde, så bliver den lang og ranglet og det kan være mindst lige så smukt.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.