Bær

Køb herlige bærbuske og jordbær til haven eller altanen her

Vi har håndplukket et udvalg af særlige frugtbuske med fokus på GOD smag, en ekstra lang bærsæson – masser af dem – og en stærk #naturing feel: Med det mener vi, at de lader os få naturens helende egenskaber helt tæt på.
Bærbuske som ribs, solbær og blåbær er et fantastisk nemt valg, der år efter år er et hit og nemme at holde. Hindbær har vi valgt i både røde og gule farver.
Vi har også valgt forskellige jordbær sorter – med tidlige sorter og sorter, der giver bær gennem hele sommeren og ind i det tidligere efterår. Vi har også en skovjordbær, der er så let til at lave udløbere. Der skal være nok jordbær til alle.

Og hvornår skal man plante bærbuske og jordbær i haven eller krukken? Forår og frem – de elsker bare at komme i jorden.

Blåbær, Ribs, Solbær, Hindbær… bærbuske kan såå meget

Husk, at frugtbuske i den grad kan bruges som smuk stemningsfuld afskærmning! Og med en Geranium der er lang og tyndbenet, kan man have blå blomster kravlende rundt om bærbuske og så kan frugtbuske være smukke f.eks. endda i et indgangsparti eller noget andet utraditionelt.

Frugtbuske er super lette at holde

De fleste frugtbuske behøver faktisk ikke at blive beskåret, men de kan give flere bær, hvis du gør det, så det er bare at Google, så får man en nem videoinstruks.

Vi har kun valgt blåbær, der kan klare sig med et minimum af spagnum, endda helt uden, hvis du vil i gang, så kan du lave en topdressing af spagnum en dag solen skinner. Blåbær elsker fuld sol, mens ribs, solbær, stikkelsbær og brombær godt kan klare lidt skygge og hindbær elsker væde, men kan klare utrolig meget. Helt ærligt? Så gør vi ikke ret meget andet end at nyde bærrene.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.