Kurv

Ta naturen indenfor

Vær velkommen indenfor

“Neeeej, nu er det jul” siger datter når hun vågner til den første weekend vi pynter op til jul. Og dyrene samlet sig om lyskæderne og pynten – så vi må opgive billeder uden dyrene er med. Stemning indenfor skal komme fra hjertet, så forbinder det os til krop og hjerne. Tag naturen indenfor. Det passer til alt – og er nemt. Mangler du lidt, så har vi lidt her. Ellers har vi masser af inspiration i årets julebog: “9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul”

Sådan kan du sætte noget sammen – nemt:


STEP 1: VÆLG FARVER OG EN BASE

Gå en tur i din hukommelse efter julehygge, du kan huske og som har forbundet med noget dejligt. Sandsynligheden for at du trækker vejret dybere og bliver mindet om at hygge dig mere – er stor, hvis du tager din historie med ind i dine valg. Gå nu til nutiden – og kig omkring i dit hjem. Se efter om du har nogle farver du kan indfange til din dekoration. Læg mærke til om farverne gør dig rolige, legesyg, glad, eller noget helt femte. Det første du skal gøre er bare at vælge en base at begynde på som kan indfange den stemning, du vil skabe. En vase med grene er smukt – eller bare et fad.

Ofte er et helt neutralt fad det bedste, for så kan du lave om så tosset du har lyst og du kan lade din trang til farver, lys, blomster og naturpynten styre showet. Hvis du ikke har et neutralt bud, så har vi et udvalg til en base her.

Step 2: Vælg lys og naturpynt


Farver ved vi påvirker os positivt. Og hvid er også en farve. Det simpleste er at se på om man har noget, der kan gå igen med farven af lysene, eller om der er en kontrast. F.eks. guld og mørkeblå til kgl. porcelæn. Eller støvet beige til tørret græsstrå. Eller rosa til rosa brudeslør. Rød gløder til alle naturfarver, ligesom grøn også gør. Der er ikke en rigtig eller forkert sålænge det gir mening for dig og du kan mærke noget opstår når du står med farverne. Tag stiling! Men tænk ikke for meget – så forsvinder vores evner til at mærke, at den eller den føles dejlig – BUM – det er nok. Mangler du lys eller naturpynt har vi lid her, men du kan få det alle vegne.

Step 3: Find din EGEN version af julepynteri

Fra julebogen: 9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul”:

Det første år skulle jeg ABSOLUT ikke pynte som min mor. Mit skulle være moderne med perler og glimmer. Og mor sagde bare: “NEJ, hvor er den flot – og anderldes. Hvor ER du kreativ. Jeg har lavet en helt anden, hvad synes du om den?”

Og jeg smeltede lidt indeni over det fine gran, koglerne og de små lyserøde voksblomster hun havde fundet. Den var jo i grunden ganske fin. Og sådan smeltede naturen lige så stille ind – og oprøret lige så stille ud. Henover årene har jeg sammen med dem, jeg holder af, leget med alle genrer af jul. Og sådan blev julepynt symbolet på den tid på året, hvor stressen gled ud og juleglæden ind. Et dejligt indeklima skal komme fra hjertet. Bogen er til alle, der vil finde deres egen vej til at elske julen. Finde gode minder fra fortiden og skabe nye i fremtiden. Uden at få stress eller bruge en formue.

 • 149,00 kr. Tilføj til kurv
 • 34,50 kr. Tilføj til kurv
 • 159,00 kr. Tilføj til kurv
 • 12,25 kr. Tilføj til kurv
 • 38,50 kr. Tilføj til kurv
 • 62,50 kr. Tilføj til kurv
 • 59,50 kr. Tilføj til kurv
 • 119,00 kr. Tilføj til kurv
 • 34,50 kr. Tilføj til kurv
 • 89,50 kr. Tilføj til kurv
 • 74,50 kr. Tilføj til kurv
 • 159,00 kr. Tilføj til kurv
Tjek vores designrådgivning og kurser ud

NYHED 2019: Adiso Sæson Flower Box

Nogle af jer kan sagtens selv komme videre med at skabe en stemning, der styrker os selv. Nogle skal bare have lidt hjælp i begyndelsen, så er I for det vildeste igang. Derfor har vi lavet denne her box til alle jer, der gerne vil have inspiraton til haven hver måned.

Duis dictum, neque at hendrerit euismod, elit nulla mattis mi, vel auctor sem dolor nec nisl. Etiam hendrerit arcu pretium, aliquet nulla eu, placerat ipsum. Nullam suscipit nulla a sapien gravida euismod.

[share bg=”#484848″ color=”#fff”]

9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul


Du er et skridt fra rejsen til en magisk jul. En herlig indendørs periode, hvor du kan holde humøret højt ved at hive naturen indenfor – hele vinteren. Det store ligger i det små.

Kontakt os


Kunne du bruge rådgivning i din have for at få den et nyt sted hen? Vi hjælper gerne til. Du kan bare ringe på tlf 30450045

Kontakt os altid

En måde er at skrive til os med denne her formular. Vi prøver altid at svare indenfor 48 timer.

Adresse detaljer

Bakkevej 2
3050 Humlebæk
Phone: +45 30450045
Email: info@adiso.dk
 
[share]

Contact form

[contact_form class=”compressed”]

Easy to customize

Video section


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Seneste artikler


Følg med her på vores blogs med alt fra nyheder om gården vi har købt, designsnakke og meget mere.

[aquokka_posts slug=”frontpage”]