Kurv

Ta naturen indenfor – Søren

Indenfor i juni

I juni har vi fokus på de tidligste blomster. Juni er måneden, hvor vi kan måle om vi kommet nok ud – på mængden af blomster i vaser og hvor mange fotos vi tager af haven. Vi har ikke nogen undskyldning for at blive inde, og hvis vi gør det alligevel, er det nu vi skal spørge os selv om vi har indrettet os godt nok ude – nemt nok. Jeg ved jeg er inde i en god stime med naturkontakt, når jeg mangler vaser. Så har jeg nok fantastiske blomster der lokker mig udenfor. Hvis jeg kigger ud og tænker arbejde – så skal jeg ændre balancen i haven. Der er tre ting du kan måle dig selv på:

Step 1: Har du vaser og blomster nok?


Glæden ved at plukke til egen vase er stor. CO2 stolt kan du være – og økonomisk også. Vælg først nogle vaser, der kræver så få stilke for at det bliver smuk at det hele er en nem opgave. Det bedste er vaser med et ret lille åbningshul i toppen. En god størrelse på åbningen i toppen er 2-5cm. Hvis du ikke har noget selv, har vi brugt tid på at finde vaser vi synes holder her:

Step 2: Vælg lys og naturpynt


Farver ved vi påvirker os positivt. Og hvid er også en farve. Det simpleste er at se på om man har noget, der kan gå igen med farven af lysene, eller om der er en kontrast. F.eks. guld og mørkeblå til kgl. porcelæn. Eller støvet beige til tørret græsstrå. Eller rosa til rosa brudeslør. Rød gløder til alle naturfarver, ligesom grøn også gør. Der er ikke en rigtig eller forkert sålænge det gir mening for dig og du kan mærke noget opstår når du står med farverne. Tag stiling! Men tænk ikke for meget – så forsvinder vores evner til at mærke, at den eller den føles dejlig – BUM – det er nok. Mangler du lys eller naturpynt har vi lid her, men du kan få det alle vegne.

Step 3: Find din EGEN version af julepynteri


Fra julebogen: 9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul”:

Det første år skulle jeg ABSOLUT ikke pynte som min mor. Mit skulle være moderne med perler og glimmer. Og mor sagde bare: “NEJ, hvor er den flot – og anderldes. Hvor ER du kreativ. Jeg har lavet en helt anden, hvad synes du om den?”

Og jeg smeltede lidt indeni over det fine gran, koglerne og de små lyserøde voksblomster hun havde fundet. Den var jo i grunden ganske fin. Og sådan smeltede naturen lige så stille ind – og oprøret lige så stille ud. Henover årene har jeg sammen med dem, jeg holder af, leget med alle genrer af jul. Og sådan blev julepynt symbolet på den tid på året, hvor stressen gled ud og juleglæden ind. Et dejligt indeklima skal komme fra hjertet. Bogen er til alle, der vil finde deres egen vej til at elske julen. Finde gode minder fra fortiden og skabe nye i fremtiden. Uden at få stress eller bruge en formue.

  • 74,50 kr. Tilføj til kurv
  • 17,25 kr. Tilføj til kurv
  • 17,25 kr. Tilføj til kurv
  • 38,50 kr. Tilføj til kurv
Tjek vores designrådgivning og kurser ud

NYHED 2019: Adiso Sæson Flower Box

Nogle af jer kan sagtens selv komme videre med at skabe en stemning, der styrker os selv. Nogle skal bare have lidt hjælp i begyndelsen, så er I for det vildeste igang. Derfor har vi lavet denne her box til alle jer, der gerne vil have inspiraton til haven hver måned.

[share bg=”#484848″ color=”#fff”]

9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul


Du er et skridt fra rejsen til en magisk jul. En herlig indendørs periode, hvor du kan holde humøret højt ved at hive naturen indenfor – hele vinteren. Det store ligger i det små.

Kontakt os


Kunne du bruge rådgivning i din have for at få den et nyt sted hen? Vi hjælper gerne til. Du kan bare ringe på tlf 30450045

Kontakt os altid

En måde er at skrive til os med denne her formular. Vi prøver altid at svare indenfor 48 timer.

Adresse detaljer

Bakkevej 2
3050 Humlebæk
Phone: +45 30450045
Email: [email protected]

[share]

[contact_form class=”compressed”]

Seneste artikler


Følg med her på vores blogs med alt fra nyheder om gården vi har købt, designsnakke og meget mere.