Kurv

Blomster og alt til inde

Ta’ Naturen Indenfor

Sådan kan du sætte noget sammen – nemt:

“Neeeej, nu er det jul” siger min datter når hun vågner til den første weekend vi pynter op til jul. Elsker når det kommer fra hjertet. Elsker når vi kan pynte op indenfor. Husk – en ting er skønhed – en anden ting er at det kommer fra dit hjerte til nogen andre. Jul må ikke stresse – det skal være hyggeligt!

Tag naturen indenfor: Naturen passer til alt – og det er nemt. Vi har håndplukket lidt inspiration her. Du kan også finde over 220 siders billeder og idéer i årets julebog: “9 3/4 grunde til hvorfor vi elsker jul”

Step 1:

Vælg farver og en base

Kig omkring i dit hjem. Se efter om du har nogle farver du kan indfange til din dekoration.

Gå en tur i din hukommelse efter julehygge. Hvad har du af gode minder? Sandsynligheden for at du trækker vejret dybere og bliver mindet om at hygge dig mere – er stor, hvis du tager dine gode minder med ind i dine valg. Sæt de to ting sammen.

Nu er du klar til at vælge en base at begynde til at begynde med. Et helt neutralt fad er en god start. Så kan farver, lys, blomster og naturpynten styre showet.

Mangler du en god base, så har vi brugt flere år på at finde gode bud her, der kan passe til alt.

Step 2:

Vælg Lys og Naturpynt

Farver ved vi påvirker os positivt – hvis de er sat godt sammen. Og hvid er også en farve. Simpel farvehåndtering: Kig efter en farve der kan gå igen – eller være en kontast.. F.eks. guld og mørkeblå til kgl. porcelæn. Eller støvet beige til tørret græsstrå. Eller rosa til rosa brudeslør. Rød gløder til alle naturfarver, ligesom grøn også gør.

Der er ikke en rigtig eller forkert sålænge det gir mening for dig. Det vigtige er, at du mærker noget opstår når du står med farverne. Tag stilling! Men tænk ikke for meget. Bare prøv noget! Dut dut dut som min mor altid sagde. Du kan nemlig altid lave det om.

Hellere få lys der har sjæl i sig. Belysning er noget af det, der påvirker os mest. Her er fire yndlings vi bruger til nærmest alt:

Step 3:

Find din EGEN version af julepynteri

Fra julebogen: 9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul”:

Det første år skulle jeg ABSOLUT ikke pynte som min mor. Min jul skulle være moderne med perler og glimmer. Og mor sagde bare: “NEJ, hvor er den flot – og anderledes. Hvor ER du kreativ. Jeg har lavet en helt anden, hvad synes du om den?”
Og jeg smeltede lidt indeni over det fine gran, koglerne og de små lyserøde voksblomster hun havde fundet. Den var jo i grunden ganske fin. Og sådan smeltede naturen lige så stille ind – og oprøret lige så stille ud.

Vores bog “9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul” har over 220 sider med ideer og tanker til at finde din egen vej til at elske julen. Finde gode minder fra fortiden og skabe nye i fremtiden. Uden at få stress eller bruge en formue.

Teenagerne har lugtet det med hyggelys. Derfor er lyskæder og andre batteri lys et hit i år og vi har fundet nogle de er VILDE med:

 • 199,00 kr. Tilføj til kurv
 • 379,00 kr. Tilføj til kurv

Du kan også lade dig inspire af vores bestsellere:

 • -40%

  179,00 kr. for 6 months Tilføj til kurv
 • -30%

  48,50 kr. Tilføj til kurv
 • 139,00 kr. Tilføj til kurv
 • -50%

  9,95 kr. Tilføj til kurv
 • -30%

  48,50 kr. Tilføj til kurv
 • 69,00 kr. Tilføj til kurv
Tjek vores designrådgivning og kurser ud

Vi designer oplevelser, der styrker dit indre kompas

F.eks. designer vi mest uderum og haver for folk. Med sjæl i, der heler os. Nogle af jer kan sagtens selv komme videre med at skabe en stemning, der styrker os selv. Nogle skal bare have lidt hjælp i begyndelsen, så er I for det vildeste igang. Det vi alle sammen kender som hygge og god stemning er nu blevet bevisført som helende for os. Det hedder health design. Naturen heler os. Vidste du at man kan minimere stress med 50% ved at bo med en græsplæne? Og hvis du skal slappe af skal havens bede ha’ en vis kompleksitet, men er du FOR stresset skal den være mere roligt bygget op. Derfor kan man leve flere rum – der kan flere ting. Vi glæder os til vinter, hvor vi for første gange laver online kurser i health design, så du kan designe et uderum, der passer til dit behov. Du kan til enhver tid købe personlig rådgivning, hvor vi hjælper dig med at designe dit eget uderum. Forkæl dig selv – få wellness i dine uderum døgnet rundt – hele året. Bestil et af vores designpakker og kom igang i det nye år.

Duis dictum, neque at hendrerit euismod, elit nulla mattis mi, vel auctor sem dolor nec nisl. Etiam hendrerit arcu pretium, aliquet nulla eu, placerat ipsum. Nullam suscipit nulla a sapien gravida euismod.

[share bg=”#484848″ color=”#fff”]

 • 279,00 kr. Tilføj til kurv

9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul


Du er et skridt fra rejsen til en magisk jul. Hold humøret højt ved at hive naturen indenfor. Det er utroligt så godt det gør. Her er lidt fra bloggen du kan læse om.

Gratis 15 minuters rådgivning: Kontakt os


Kunne du bruge rådgivning i din have for at få den et nyt sted hen? Vi hjælper gerne til. Send en sms tlf 30450045 og vi aftaler et gratis 15 mins’ rådgivnings snak, der måske kan få dig i gang.

Kontakt os altid

En måde er at skrive til os med denne her formular. Vi prøver altid at svare indenfor 48 timer.

Adresse detaljer

Bakkevej 2
3050 Humlebæk
Phone: +45 30450045
Email: info@adiso.dk
 
[share]

Contact form

[contact_form class=”compressed”]

Seneste artikler


Følg med her på vores blogs med alt fra nyheder om gården vi har købt, designsnakke og meget mere.

[aquokka_posts slug=”frontpage”]