Lyng, ekstra mørk, alm. stagelys, 42 cm, Ester og Erik, 12 stk.

Lyng, ekstra mørk, alm. stagelys, 42 cm, Ester og Erik, 12 stk.

Medlemspris: 224,00 DKK

Ester og Erik laver håndlavede danske lys, der er allergivenlige og i topkvalitet. De her er i en farve, de kalder ekstra mørk lyng. Den har en dybde, som gør den både klassisk og moderne på en gang. De er elegante til til jul eller en middag eller fordi vi bare vil gøre noget godt for os selv, for de gør os så glade. De vækker opsigt på en anden måde og med Ester og Eriks lysestager, kan man bruge dem i en hvilken som helst sammenhæng og få skabt stemning på ingen tid. De har ekstra lang brændetid med 11 timer – er det ikke fantastisk?! Så der er egentlig god økonomi i lysene, selvom de koster mere end de almindelige hvide lys. Og så får vi altså bare lyst til at lege og prøve af… det elsker vi altså bare.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Farve: Ekstra mørk lyng – bemærk, at farven kan adskille sig lidt fra foto
Højde: 42 cm
Diameter: 2,6 cm
Brændetid: 11 timer
Materiale: Lyset er fremstillet af voks af 100 pct. ren duftfri paraffin fra Europas førende producent. Det er produceret i Danmark, og vægen er lavet af 100 pct. bomuld

Lyset er selvslukkende, så flammen slukker, når der er 2-3 cm tilbage.
Bunden er formet, så den ikke bare passer i Ester og Eriks smukke stager, men i langt de fleste stager.

Ester & Erik’ har et par gode funktionelle råd til at få mest mulig glæde af dine lys:

Hold vægen kort

Hav gerne 10 cm’s afstand mellem lysene (ups… den afstand holder vi altså ikke selv, men det går fint alligevel)

Sluk lyset med en lyseslukker for at undgå os og sikre, at lyset slukkes helt, så vægen ikke står og gløder (ups… det sker meget sjældent, men vi synes det lyder smart)

Hvis det er et lys med lak, guld, sølv eller champagne, så er det vigtigt – efter slukning – at man fjerner den øverste lakhinde i skålen rundt om vægen, så lyset uden problemer kan tændes igen (det er altså lettere, end det måske lige lyder)

Undgå at sætte lysene i træk

Yderligere information

Praktisk Info

,