Tilbud

Lucas Suppl.sæt 10L, WW/Mat

119,00 kr.

-20%

Juletilbud 119 kr.

Julens store teenage ønske. Supplement sæt på ca. 20 m med matte lys. Inde og udelys. Lidt mindre og elegante. Sort ledning. Man kan få finere, men så er det bare vores erfaring, at de ikke er lige så holdbare. Lyset er testet hos Adiso. Det er meget smukt. Farven er vigtig. Vi går efter et varmt, naturligt, nordisk lys, der ikke er for hvidt eller for gult. Et lys, der bringer de bedste minder fra barndommen frem – selv når vi er blevet voksne.

Ikke på lager

Antal lys: 200
Energikilde: 3W/36V
Farve: Mat, ledning Sort
Længde: 20 m
Rumfang: 0.001287m3
Vægt: 0.17kg

Dette er en suppleringskæde og leveres UDEN transformer og forlængerledning. Godkendt til udendørs brug.
Pærerne kan ikke skiftes.

Note fra Adiso:
I Adiso vil vi have lyskæder skal kunne holde så lang tid som muligt. De skal kunne kombineres år efter år. Og forlænges og forkortes og have timer på.

Efter de gamle Sirus lys holdt i næsten ti år måtte de give op. Fair nok. Det blev til en absurd stor research for at finde nutidens bedste lys på markedet. Vinderen blev Sirus. Igen. De kan ikke garantere en lyskæde holder ti år, men opbevarer du dem indenfor og tørrer dem godt ud efter vintersæsonen – er der en god chance for at stikkene ikke irer til og de kan holde flere sæsoner. Vi har testet vores fra 2014 i år. De er klar alle sammen. Derfor kan vi stå inde for at anbefale dem.

PS. Lucas serien kan IKKE forbindes til nogen andre serier (heller ikke vores tidligere Oscar serie).