Rød, bordeaux, kertelys, 42 cm, Ester og Erik, 12 stk.
245,00 DKK Vælg en variant

Rød, bordeaux, kertelys, 42 cm, Ester og Erik, 12 stk.

245,00 DKK

Medlemspris: 195,00 DKK

Se lige de her smukke slanke kertelys i en dyb rød bordeaux. De er håndlavede fra Ester og Erik og allergivenlige og i topkvalitet. De er smukke både i mak og lak. I lak kommer den røde farve endnu tydeligere frem. De har nyfortolket kertelyset, så det er særligt festligt til jul og til en julemiddag. Men også når man bare vil gøre noget godt for sig selv. De vækker opsigt på en anden måde og med Ester og Eriks kerte lysestager, kan man bruge dem i en hvilken som helst sammenhæng og få skabt stemning på ingen tid. De har ekstra lang brændetid – 7 timer – og ja den er god nok! Så der er faktisk god økonomi i dem. Men de giver os også bare lyst til at lege og prøve af… og det elsker vi.

Ryd

Farve: Bordeaux – bemærk, at farven kan adskille sig lidt fra foto
Højde: 42 cm
Diameter: 1,6 cm
Brændetid: 7 timer
Materiale: Lyset er fremstillet af voks af 100 pct. ren duftfri paraffin fra Europas førende producent. Det er produceret i Danmark, og vægen er lavet af 100 pct. bomuld

Lyset er selvslukkende, så flammen slukker, når der er 2-3 cm tilbage.
Bunden er formet, så den ikke bare passer i Ester og Eriks smukke stager, men i langt de fleste lysestager.

Ester & Erik’ har et par gode funktionelle råd til at få mest mulig glæde af dine lys:

Hold vægen kort

Hav gerne 10 cm’s afstand mellem lysene (ups… den afstand holder vi altså ikke selv, men det går fint alligevel)

Sluk lyset med en lyseslukker for at undgå os og sikre, at lyset slukkes helt, så vægen ikke står og gløder (ups… det sker meget sjældent, men vi synes, det lyder smart)

Hvis det er et lys med lak eller i guld, sølv eller champagne, så er det vigtigt – efter slukning – at man fjerner den øverste lakhinde i skålen rundt om vægen, så lyset uden problemer kan tændes igen (det er altså lettere, end det måske lige lyder)

Undgå at sætte lysene i træk

Yderligere information

Praktisk Info

,