Rød, bordeaux, kertelys, 22 cm, Ester og Erik, 12 stk.
184,00 kr. Vælg en variant

Rød, bordeaux, kertelys, 22 cm, Ester og Erik, 12 stk.

184,00 kr.

Medlemspris: 146,00 DKK

Se lige de her smukke slanke kertelys i en nyfortolkning af Ester og Erik. Farven er klassisk rød over i det bordeaux. De er smukke både i mat og i lak. I lak træder den røde farve endnu mere frem. Virkelig festligt. Ester og Erik laver håndlavede danske lys, der er allergivenlige og i topkvalitet. De vækker opsigt på en anden måde og med Ester og Eriks kerte lysestager, kan man bruge dem i en hvilken som helst sammenhæng og få skabt stemning på ingen tid. De her er også utrolig smukke på juletræet. Og med en brændetid på 3 timer, så er der både god økonomi i dem, høj æstetik og stor glæde.

Farve: Bordeaux – bemærk, at farven kan adskille sig lidt fra foto
Højde: 22 cm
Diameter: 1,6 cm
Brændetid: 3 timer
Materiale: Lyset er fremstillet af voks af 100 pct. ren duftfri paraffin fra Europas førende producent. Det er produceret i Danmark, og vægen er lavet af 100 pct. bomuld

Lyset er selvslukkende, så flammen slukker, når der er 2-3 cm tilbage.
Bunden er formet, så den ikke bare passer i Ester og Eriks smukke stager, men i langt de fleste lysestager.

Ester & Erik har et par gode funktionelle råd til at få mest mulig glæde af dine lys:

Hold vægen kort

Hav gerne 10 cm’s afstand mellem lysene (ups… den afstand holder vi altså ikke selv, men det går fint alligevel)

Sluk lyset med en lyseslukker for at undgå os og sikre, at lyset slukkes helt, så vægen ikke står og gløder (ups… det sker meget sjældent, men vi synes det lyder smart)

Hvis det er et lys med lak, guld, sølv eller champagne, så er det vigtigt – efter slukning – at man fjerner den øverste lakhinde i skålen rundt om vægen, så lyset uden problemer kan tændes igen (det er altså lettere, end det måske lige lyder)

Undgå at sætte lysene i træk

Yderligere information

Praktisk Info

,