Adiso Kalenderlys KÆMPE

KÆMPE KALENDERLYS! Som altid 20% til medlemmer

Et ægte, håndlavet, anderledes, unikt kæmpe stort kalenderlys, der kan brænde hele tiden! De er 7 cm tykke og 35 cm høje, så vi endelig kan have dem tændt hele dagen – hele december. Juhuu. Efter to år med enorm succes med de mindre, støvede vintage kalenderlys, fik vi nu overtalt vores dejlige lysven Jørgen til at lave et kæmpe kalenderlys – i de støvede smukke toner rosa vintage og støvet grøn. Vi har fået specielstøbt dem, fordi der simpelthen mangler særlige kalenderlys på markedet i farver, der passer til naturmaterialer. Eneste betingelse er, at du kun må købe kalenderlyset, hvis du LOVER, du brænder det HELT ud til kanten, når du tænder det første gang. Ellers vil vores lysven ikke lave dem.  SELVFØLGELIG kan vi huske det, sagde jeg. Og sådan fik jeg ham overtalt.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Farve: Støvet grøn eller Støvet rosa vintage – hele vejen igennem

Størrelse: 7cm diamter x 35cm højde

NB! Brænd lyset hele vejen ud til kanten første gang, du tænder det, så brænder det smukt med spindelvævsgitter resten af tiden. Det er også kravet for, at vores kære lysven Jørgen vil lave dem så store til os. Så det har jeg lovet, at I alle sammen gør.

Brændetiden er ukendt, fordi det er så stort et lys, men idéen er, at vi kan have det brændende hele dagen hele december – og det er testet, at vi kan. Juhuuu…

Yderligere information

Farve

, ,