Will Up – Min Første grøntsagshave
449,00 kr. Tilføj til kurv

Will Up – Min Første grøntsagshave

449,00 kr.

Medlemspris: 359,00 DKK

Drømmer du om at give din kærlighed til at dyrke grøntsager videre til dine børn? Eller synes du er vildt overskueligt, men vil genre lære dem om det? Så er ‘Min første grøntsagshave’ både din og dine børns nye bedste ven. ‘Min første grøntsagshave’ tager børn, voksne – nybegyndere – i grøntsagshaver og såning, i hånden på eventyr og vi lærer og oplever at kreere vores første lille grøntsagshave. Kvalitetstid er måske nok et lidt fortærsket ord… men det her er altså virkelig en sjov oplevelse.

24 på lager

Der medfølger bakker til forspiring, og I kan hygge jer med at kigge på de forskellige frø, sortere dem og finde frem til hvilket frø I står med i hånden. Lidt som et vendespil.

De 20 forskellige grøntsager og krydderurter dækker alle fire sæsoner, med lidt mere sjov i løbet af foråret og sommeren. Såningen kan spredes ud over næsten hele året, eller alle frøene kan sås indenfor samme periode i foråret.

Der er etiketter til de enkelte varianter, som kan farvelægges af barnet (eller af den barnlige sjæl) og overskueligt skema over såning og de forskellige grøntsager og krydderurter.

Og bare rolig! I bliver taget i hånden hele vejen. Faktisk lover Will’up nærmest garanteret succes.

 

www.willup.garden

Min første grøntsagshave kommer fra det belgiske firma Nespart, som er stiftet af tre unge fædre….
https://mom.maison-objet.com/en/product/98692/my-first-vegetable-garden