Galvaniseret A2 Living væksthus – Maxi
1.699,00 kr. Tilføj til kurv

Galvaniseret A2 Living væksthus – Maxi

1.699,00 kr.

Medlemspris: 1.359,00 DKK

Om man har en altan, køkkenvindue, stue, have eller et drivhus til ens væksthus, så er små minidrivhuse eller væksthuse fantastiske. Og her skal man altså ikke gå på kompromis med den stemning, det skal skabe. Vi leder altid efter et pænt væksthus, for vi æææælsker dem (selvom en af vores svigermødre siger, man ikke kan elske ting og hun har jo ret). Vi har dem i to størrelser. Det andet er mindre og finder du her. Det her er stort nok til at få gang i sin egenproduktion uden at skulle investere hverken penge eller plads eller tid til et stort drivhus. Hvad med en omgang tomater og agurker til familien.

3 på lager

Farve: Galvaniseret
Materiale: Galvaniseret stål. Det betyder, at væksthuset ikke ruster, heller ikke hvis det får en ridse.
Mål: Længde: 62,2 cm, Bredde: 32,2 cm, Højde: 50 cm

A2 Living er dansk design firma der har specialiseret sig i at lave kvalitets produkter, der trives i det danske vejr – hele året igennem.

Væksthuset danner en solid og smuk ramme om de mindre planter, du har på din terrasse eller altan, som drives bedst med lidt ekstra sol og varme. Det er lavet som en løs top uden bund, så du let kan flytte det henover de planter, du gerne vil have beskyttet.