ADISO SÆSON FLOWER BOX – SOM GAVE

297,00 kr.

Til dig, der har valgt at give kassen som en gave eller en særlig opmærksomhed. Godt gået! Det er en dejlig og smuk måde at blive set på, når der kommer en kasse med blomster, natur, farver og inspirationlige til døren. Husk du kan skrive en tekst i kommentarfeltet, når du betaler for ordren og få lavet et personligt kort.   

Kassen bliver sendt i midten af hver måned. Vi holder ferie i juli, august og januar. Der skal ikke afmeldes for fremtidige kasser, men vi giver mulighed for, at kassens glade modtager kan få den tilsendt igen, hvis det er ønsket.

Herunder kan du læse mere om Adiso Sæson Flower Box:

Det skal være let at blive inspireret og komme i gang med små naturoplevelser i dit uderum. Vi bruger vores erfaring til at udvælge de rigtig gode stauder, som vi synes forhøjer livskvaliteten i særlig grad og som er nemme at plante og holde. Vi bruger dem selv, når vi designer haver med #naturing – det at få naturens dokumenterede helende egenskaber helt tæt på i uderummet… om det er i haven, på altanen eller noget helt tredje.

Hver måned giver vi ideer til, hvordan indholdet kan blive brugt – og tips og tricks til at finde sin egen vej. Der er få minutters gøren og altid med et forslag til en genvej – vi kender travlheden… Men det er også muligt at sysle, hvis det er ønsket.

Vi gør altid ekstra ud af forskellige højsæsoner – påske og jul f.eks.

Kassen indeholder 4 grønne ting, 1 overraskelse fra Adiso gården og inspiration, hygge og oplevelser til en samlet værdi på minimum 400,00 kr.

Henover året ser du ting vokse og kommer i gang med, hvad et godt liv er for dig. Små skridt! Med al den research og viden vi dagligt øver os med, tænker vi, at alle ikke behøver at opfinde hjulene selv. Det der stresser er tit at tage stilling. Det der er hyggeligt, er at sysle. Og med 4 stauder hver måned, så er der stadig utallige kombinationer i egen have, så ikke to haver bliver ens.

I LEGO har de regnet ud, at med bare seks legoklodser kan du lave over 915 millioner forskellige kombinationer af en and. Vi har ikke regnet ud, hvor meget unikt du kan lave med 4 stauder pr. måned – men der må være rigtig mange kombinationer!

Med garanti for, at du bliver glad, når du henover året ser ting vokse op og du kommer i gang med, hvad et godt liv er for dig. Mange små skridt af de rigtige – leder dig også på vej.

Ikke på lager

Kassen indeholder:

4 grønne ting
Stauder, frø, blomsterløg, noget fra naturen. Altid sæsonrelevant. Altid noget, der har mulighed for at blive til mere og som er nemt at håndtere og som styrker dit indre kompas.

1 overraskelse fra Adiso gården
Noget vi har plukket fra gården eller en lille stemningsskaber eller nyttigt grej. Altid sæsonrelevant. Noget, der løfter humøret for både dig og andre.

Design og inspiration
Konkret Adiso inspiration til, hvordan du kan sætte tingene sammen – og gøre det unikt – med en plan for hele året i baghovedet.

Kassen bliver sendt ud med de øvrige kasser, der som udgangspunkt bliver sendt afsted i midten af måneden. Der er feriepause i juli, august og januar. Modtageren får et lille skriv med, hvor der står, hvem kassen er en gave fra og mulighed for at få den tilsendt fremadrettet. Der er ingen binding i øvrigt.
NB! Hvis du har en tekst, som du gerne vil have stående på kortet, så send den med som en kommentar, når du køber kassen. Hvis du allerede har købt den og er kommet i tanke om muilgheden, så bare skriv til os på [email protected]