ADISO SÆSON FLOWER BOX – Påske edition

297,00 kr.

Adiso Sæson Flowerbox – Påskeedition er gået på velfortjent ferie, til det igen er påske.
Men bare rolig, vi har masser af anden inspiration og super stauder, der er lette at få succes med i haven, mens du har sjov. Eller gå på opdagelse blandt alle vores planter.

Det skal være let at blive inspireret og komme i gang med nano naturoplevelser hjemme hos dig selv. Fordi naturen tæt på gør os så godt. Vi bruger vores erfaring til at udvælge de rigtig gode stauder, som vi synes forhøjer livskvaliteten i særlig grad og som er nemme at plante og holde. Denne gang med særligt fokus på påske og det tidlige forår.

Hjemmelavet påskepynt og DIY er så nemt, hvis du har de ordentlige råvarer. Vi har samlet noget fra naturen, som vi mener har den helt rigtige #naturing feel, der gør glad. Selv de mindste kan være med – med lidt lim, natursnor og farver til æggene. Og græsplænen derude har altid lidt mos – ellers brug en masse grene og krøl dem rundt.

Kassen indeholder 4 grønne ting, påskehygge overraskelser lige til at være kreativ med, 1 overraskelse fra Adiso og inspiration, hygge og oplevelser til en samlet værdi på minimum 400,00 kr.

Adiso Sæson Flowerbox – Påske edition er en særlig kasse, som vi kun sender ud fra torsdag d. 25. marts – onsdag d. 31. marts 2021.

Vi inspirerer til, hvordan du kan bruge indholdet og finde din vej. Der er få minutters gøren og altid med et forslag til en genvej – vi kender travlheden… Men det er også muligt at sysle, hvis det mere er dig. Få allerede nu inspiration. Vi har kreeret et adiso påske board på pinterest til inspiration – klik her. Nemme hurtige ting man kan lave som er sjove og som ser fantastiske ud.

Husk det også er en dejlig gave at give til andre, hvis du tænker på dem her i denne tid, hvor vi stadig er sammen på lidt afstand. Ligesom det er en dejlig gave at give til dig selv.

 

Ikke på lager

Kassen indeholder:

4 grønne ting
Stauder, frø, blomsterløg, noget fra naturen. Altid sæsonrelevant. Altid noget, der har mulighed for at blive til mere og som er nemt at håndtere og som styrker dit indre kompas.

1 overraskelse fra Adiso gården
Noget vi har plukket fra gården eller en lille stemningsskaber eller nyttigt grej. Altid sæsonrelevant. Noget, der løfter humøret for både dig og andre.

1 konkurrence, med en præmie der har stor værdi og som er en overraskelse – ligesom kassen også er, selvom billederne hentyder lidt.

Design og inspiration
Konkret Adiso inspiration til, hvordan du kan sætte tingene sammen – og gøre det unikt – med en plan for hele året i baghovedet.

Kassen bliver sendt ud fra torsdag d. 25. marts 2021, så du har den til påske.