Adiso Sæson Flower Box

Nogle køber chokolade, andre en buket blomster, andre køber Adiso Sæson Flower Box. En forkælelse man kan glæde sig til at åbne og nyde hver måned. Ren glæde med blomster, stauder og andre ting til haven eller altanen og nogle gange lidt planter eller natur grene til indenfor. Bare fordi… at naturen gør os så godt og vi altid kan bruge en lille opmuntring til at komme ud i vores eget uderum og lave lidt magi.

Adiso Sæson Flower Box er en abonnementskasse, som kommer direkte til din dør med inspiration til at få #naturing ind i haven eller ud på altanen. Princippet bag kassen er simpelt – og gør det muligt for at gøre den til ens helt egen: Forestil jer, at seks legoklodser kan sættes sammen til mere end 900 millioner versioner af en and. Så med fire grønne ting (superstauder, buske, grøntsagsplanter eller blomster) og en overraskelse fra Adiso Gården hver måned, ja så er det bare om at komme i gang med egne ideer og drømme – mulighederne er så mange. Månedens minimagasin giver inspiration og tip og tricks til #naturing – det at få naturens dokumenterede helende egenskaber helt ind i ens eget uderum. Og vi har altid nogle genveje og lette løsninger til dem, der ønsker det. Hvis I ønsker at få flere af planterne fra månedens blomsterkasse, så er der en rabat på det.

Over tiden får I bygget en have op, som kan blive en succes, fordi vi ved, at de planter, vi giver med i blomsterkassen er nemme og vidunderlige at designe med. I får fokus på hver måneds særlige magi – og ja, det lyder kækt, men det er altså rigtigt – I bliver glade i låget og klogere på #naturing og har en fest, imens I designer havemagi.

Det er også muligt at give blomsterkassen som en gave til en, du sætter pris på, så skal du bare vælge den som gave herunder.

OBS! Vi sender næste flowerbox afsted i marts måned 2021

Adiso Sæson Flower Box

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.