Kurv

Pynt og julegaver

Adiso elsker julegaver

Julegaver, der gør godt i sjælen

En god gave er nogle gange en gave, der sætter gang i en stemning, man enten synes en kær trænger til, eller som man ved én elsker, men måske nemt glemmer. Mindfullness er så meget mere end meditation. Et lille stop op er guld værd. Vi håber, vi her kan være med på at få stoppet op.

Nogle gange ligger det store i det små. Et lille kig ud af vinduet på blåmejsen, der elegant spiser af fuglehuset. Det lidt sjovere kig, hvis I får lov at se duen kopierer blåmejsen og vælter sig selv og fuglehuset i forsøget. Et lys i lanternen. Sådan vælger I ud fra, hvordan naturen heler.

Kan man kigge på det og blive afledt fra hverdagen? Så er det godt. Giver det minder, som føles dejlige? Så er det godt. Trækker det på smilebåndet? Så er det godt. Der er ikke nogen grænse for, hvor småt noget kan være – og stadig have den effekt. Tænk på din barndoms glæde ved en snegl. Forestil dig, at det faktisk stadig er sådan – du har måske bare lukket ned? Kig på mulighederne og mærk efter, om du tror, der kunne være en gave, der gør en særlig glad. Glædelig jul til jer der holder jul og god fornøjelse til alle.

[ultimate_spacer height=”50″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”20″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″]

JULEGAVER I ALLE STØRRELSER

[etheme_products type=”grid” outofstock=”” ids=”24385, 21885, 33305, 25256″]

Julebord med stemning

Det er som om al natur passer sammen - så man behøver ikke være kunstner for at få en skøn stemning. Fokuser på tre elementer, lysene, dugen og pynt, f.eks. naturpynt.

Hvis nu nogen af jer mangler pynt til julebordet. LEGO har en gang regnet ud, hvad det giver af muligheder at få bare seks forskellige ting. De lavede en and med 6 legoklodser og undersøgte, hvor mange forskellige versioner af en and, man kunne lave. Tallet endte på 915,103,765! Og der er mere…

Så husk det nu. Hvor mange forskellige måder, vi hver især kan forstå, hvordan en and ser ud. Nej, det var ikke det vi ville sige… Men forstår I? Hvor mange muligheder få elementer kan give. Så i Adisos Sæson Flower Box i december har vi  mindst seks ting, man kan sammensætte – og værsgo at gå i gang! Adiso Sæson Flower Box er i øvrigt blevet en julegaveide til folk med nye haver, fordi de får nyt til haven hver eneste måned og enkel viden om og inspiration til, hvordan de kan bruge det.

Stearinlys har lidt fået et dårligt rygte på grund af deres påvirkning af indeklimaet, men vi har valgt nogle super allergivenlige, håndlavede danske kvalitetslys.

Ester og Erik har lavet dem i Danmark ud fra mottoet:
Det udenpå skal være lige så stærkt og smukt som det indeni.
Ligesom mennesker.

Jørgen er en anden dansk lysproducent. Han har lavet vores bloklys, som brænder fra 36 – 70 timer alt efter størrelse. Hvis du brænder dem helt ud til kanten, første gang de er tændt, så kommer det smukkeste edderkoppespind frem, når de langsomt brænder videre. Se det kan også blive smukt på et hvert julebord.

Vi lover, de vil stjæle din opmærksomhed og tømme hovedet og give en pause. Og spindet ser så skønt ud sammen med natyrpynten.

Når du skal vælge lys, så er der nogle simple greb, du kan tage. Leg med farverne på lysene og den stemning, de spejler i os. Hygge og afslapning kan være dejligt i mørke toner. Når vi har brug for at skabe energi, vælger vi at tænde lys i smukke klare farver. Men det kan også være vinterens farver, vi ønsker at trække med indenfor. Se f.eks. denne her gren med lilla på – det er da lige til at blive høj af – at naturen kan have sådan nogle farver? For os er det naturpynten, der får lov at styre lysvalget pt.

Lys ude som inde – som i os selv er vigtigt… måske især i den mørke tid. Når du vælger farver ud fra en stemning, så tænk også over, hvordan de kan stemme i med andre elementer i rummet. Farveklatter fordelt i rummet kan lede blikket rundt og give en god fornemmelse af, hvor du er.

Du kan også gøre det modsatte ved at sætte maksimal farve på et område, der så danner et fokus væk fra alt andet omkring dig. Tone i tone giver ro. Kontraster og farvespil stimulerer modsat sanserne. Det er et par enkelte simple greb til, hvordan du kan bygge en stemning.

Vi har nu mange flotte farver til julefesten…

Her er et lille udvalg.

Læg også lige mærke til stagerne, som er så enkle, at de på smukkeste vis leder dit blik videre til lysets flamme og giver plads til den lille pause.

Vi synes Ester og Erik er en ny klassiker.

Husløg er også geniale. Du kan tage jorden af dem og bare støve dem med lidt vand og de kan holde i uger på den måde.

Eller bruge et hav af farver, hvis du er til det. Der er bare ingen regler – kun hjertet der taler.

Hvis du ikke har lys eller natur pynt nok selv fra dit lokalområde – eller ligesom alle andre – bare ikke rigtig kan finde energien til det hele, så kan du selvfølgelig få det hos os – tilsendt lige til døren.

[ultimate_spacer height=”50″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”20″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″]

LYS DER HYGGER INDE OG UDE

[etheme_products type=”grid” outofstock=”” ids=”18728, 17910, 20293, 24385″]

Hoveddøren og indenfor - byd velkommen

Det tager kun få minutter at lave noget, der gør dig i godt humør ved hoveddøren. Det er ikke kun til gæster! Flere ideer til jer her:

 

Vi siger VELKOMMEN til alle i den mørke tid. Med lys, lanterner, bål og lyskæder. Nogle går amok og tænder hele huset i lys lue. Det kan få andre til at tage afstand… nej det er altså for meget. Og sådan kan vi have travlt med at mene en masse om andre – og dømme om det eller det er for meget. For hvorfor skal folk egentlig ikke udfolde sig som de lyster? Ork ja, den kan vi godt tænke lidt over. Vi har samlet lidt til hoveddøren, så du kan invitere til den kommende ferietid med en magisk stemning. Og vi har lidt indenfor, som er så fint til fest og farver.

PS… har I set v0res bæredygtige optændingskogle? Hvis I mangler en lille værtsgave eller julegave?

Vi har fundet en bæredygtig optændingskogle, der

brænder så godt den kan erstatte noget af mængden af optændingsbrænde – og så inviterer den bare til hygge, når den ligger ved siden af pejsen i en stor spand. Det var en tysk mand, der blev træt af al den gift og han fortalte detaljeret, hvordan en bivokset kogle tænder op i pejsen eller bålfadet – uden nogen som helst giftige stoffer. Nu har vi prøvet den af i flere år og må konstatere, den er fuldstændig genial. Og vi er de eneste i Danmark, der har dem. Juhu. Det er super fedt, lige indtil vi prøvede at google os selv – for kan man finde den? Nej da… pfft. – så hvad gør man så???……

Absolut ingen kan finde den fantastiske optændingskogle – så endnu en ting på to-do-listen til os. Den er så genial, at man kun køber den lille pakke første gang. Herefter går man stort! Sig det gerne videre til andre, imens vi prøver at hitte rede i, hvorfor Google absolut ikke kan finde vores grønne optændingskogle! 

Samtidig vil vi lige sige, at vores solcelle lyskæder kan oplades med usb og bliver købt af mange indenfor til juletræet, opslagstavlen, børneværelset og andre fantastiske stemningsfyldte muligheder. Den er vi glad for. 

[ultimate_spacer height=”50″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”20″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″]

Fine stemningsskabere fra optænding i pejsen til lanternen ved hoveddøren

[etheme_products type=”grid” outofstock=”” ids=”21214, 18519, 23526, 23996″]
[ultimate_spacer height=”50″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”20″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″]

Aktuelle artikler

[aquokka_pageview slug=”9-3-4-grunde-til-hvorfor-vi-elsker-jul”]

[aquokka_pageview slug=”bord-daek-dig”]

[aquokka_pageview slug=”hele-familien-er-vild-med-julepynt”]

[aquokka_pageview slug=”fold-dit-eget-juletrae”]

[ultimate_spacer height=”50″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”20″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″]

Aktuelle tilbud

  • 90,00 kr. Tilføj til kurv
  • 59,50 kr. Tilføj til kurv
  • 99,50 kr. Tilføj til kurv
  • 34,50 kr. Tilføj til kurv