Grøntsager

Kunne du tænke dig at dyrke de samme lækre tomater, som landets bedste restauranter bruger. Og synes du det er sjovt at vide, at dine egne tomater har vundet for bedste sødme eller andet i store smagstest: Jamen så deler vi en passion for de ekstra lækre og lidt sjove nørdede sorter af grøntsager…

Juni 2020: Vi har ikke flere grøntsagsplanter til salg i denne sæson, men glæd dig allerede til næste forår, hvor vi igen samler de særlig gode tomater, agurker, chillier og andet godt sammen.

I vores nyhedsbrev kan du følge vores egen miniature produktion af tomater, som vi lige nu er i gang med at dyrke i vores nyanlagte gartneri.

Skal du ud og finde planter fra andre steder nu, så er her et par enkelte tips…

Når du skal vælge, så gælder det bare om at lade dig inspirere og tage alle
sanser i brug. Læs om særlige kendetegn og egenskaber for de enkelte sorter – og se på deres farver og former. Nogle af de agurker, som vi har solgt, har helt brudt grænsen for, hvordan en agurk ser ud. Om det er runde gule agurker eller mørke indigo farvede tomater. Ja, så er det bare sjovt at blive udfordret på sin – sådan-plejer-det-at-være.

Men smagen er selvfølgelig også vigtigt – sødme eller kraft – hvad går du efter?! Vi synes selv, at det er så sjovt at gå på opdagelse i og prøver at tage alle sanser i spil: Hvordan mon den her dufter? Og smager en jordbærtomat af jordbær og hvad betyder det så? Så kom endelig i gang og se, hvad du bliver inspireret af…

Grøntsager

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.