Gul /grøn Phyllostachys aureosulcata ‘Spectabilis’ – Gulfuret bambus – 225-250cm...
1.879,00 kr. Tilføj til kurv

Gul /grøn Phyllostachys aureosulcata ‘Spectabilis’ – Gulfuret bambus – 225-250cm...

1.879,00 kr.

Medlemspris: 1499DKK

‘Spectabilis’ er en smuk gul bambus – der på ingen måder minder om bambussen fra 70’erne, men som i stedet er høj og slank og imponerende og bare helt fantastisk ferieagtig. Vi synes bambus planten har været skældt ud for længe. Hele det her med, at man skal sprænge den væk osv – det er blevet lidt en overdreven myte, synes vi. Vi bruger den ekstremt meget i vores design, fordi vi oplever den afskærmer året rundt. Men vi vælger også de særlige store slanke høje spektakulære bambus, som vi får fra en fantastisk mand i Jylland, der leverer unikke og spektakulære bambus i top kvalitet.

NB! De store planter sender vi ud 2 x om ugen.

Gulfuret bambus ‘Spectabilis’
Farve: gul stængel med grøn stribe
Højde: 400-600cm
Lysforhold: sol/halv skygge
Salgshøjde: 225-250cm

Stedsegrøn og meget hårdfør. Planten er vindtolerant og kan tåle ned til -20°C. Bambussen foretrækker fugtig men veldrænet jord og bør begrænses i rodnettet, hvis ikke den skal sprede sig alt for meget, hvilket eventuelt kan gøres med en plastic barriere. Så stærkt går det dog ikke, som man synes i gamle dage.

VIGTIGT! Bambus har brug for vand, vand og vand. Både når du modtager dem og de stadig er i deres potte – og når de er kommet i jorden. De har et meget tæt rodnet, som bare har brug for – ja vi siger det igen – vand, vand og vand.
Når du planter dem ud, så lav et hul der er cirka dobbelt størrelse af plantens rodnet. De kan godt lide muldrig jord, og nogle vælger at blande lidt surbundsjord i, men vores bambus mand siger, at så længe de får nok vand, så er det det vigtigste.