Grøn Phyllostachys bissetii – Glansbladet kæmpe bambus – 200-250 cm høj ved levering

1.879,00 kr.

Medlemspris: 1499,00 DKK

KÆMPE bambus plante til levering – unik i Danmark. Med sine smukke stængler er den simpelthen fantastisk. Den kan gøre enhver zen have magisk. Skabe et eventyr ud af en snoet sti. Agere hæk eller hegn og give afskærmning. Den er stedsegrøn – og vi sværger – den ser altid glad ud. Heldigvis er bambus på vej frem igen – men vi synes, det skal være de rigtige sorter – og ikke dem mange af os kender fra barndommens haver. De er også okay, men de her bambus er… spektakulære! Vi har svoret, der ikke er noget rigtigt eller forkert i #naturing, som vi kalder det at lave noget skønt til livet i haven – men lige med bambus er der bare nogen, som er høje og flotte og virkelig værd at bruge i haven.  Og så er det vores kære ven fra Jylland, der finder dem store og høje, så bambus planten er min. 200-250 cm fra levering og kvaliteten er i top.

NB! De store planter sender vi ud 2 x om ugen.

Phyllostachys bissetii – Glansbladet kæmpe bambus
Farve: Grøn
Højde: op til 500cm
Blomstring: –
Lysforhold: sol/halvskygge
Antal pr. m2: –

Unge skud er spiselige, og bambussen spreder sig lystigt.

Salgshøjde: 200-250 cm

VIGTIGT! Bambus har brug for vand, vand og vand. Både når du modtager dem og de stadig er i deres potte – og når de er kommet i jorden. De har et meget tæt rodnet, som bare har brug for – ja vi siger det igen – vand, vand og vand.
Når du planter dem ud, så lav et hul der er cirka dobbelt størrelse af plantens rodnet. De kan godt lide muldrig jord, og nogle vælger at blande lidt surbundsjord i, men vores bambus mand siger, at så længe de får nok vand, så er det det vigtigste.