Vinrød Euphorbia amygdaloides ‘Walberton’s Ruby Glow(R)’ – Vortemælk

62,00 kr.

Medlemspris 49,00 DKK
Denne vortemælk er magisk med sit røde løv og utrolig smuk og egner sig især til at fremhæve enhver nabo. Flere sammen som kontrast til forårets lyse blomsterløg er Hr. Walberton’s Ruby Glow fuldstændig fantastisk. Vortemælk er snart ved at konkurrere alvorligt med Løvefod som en fast staude, vi bør have i alle haver. Den holder utrolig længe både i sit løv og med sine blomster. Den er mere karakteristisk end Løvefod og er egentlig pænest i flok med flere. Når en plante både vokser sig bred og kan blive meget høj og står flot vinteren over både i sol og halvskygge og kan klare både vand og tørke, så mener vi, vi skal tage den alvorligt. Hr. Walberton’s Ruby Glow er helt sikkert kommet for at blive!

Ikke på lager

Euphorbia Amygdaloides ‘Walberton’s Ruby Glow(R)’ – Vortemælk
Farve: Meget tydeligt vinrødt løv og limegule blomster (ikke solgule, flot lys gul – solgul kan være sværere at matche med, så forskellen er vigtig, da lys gul passer til alt)
Højde: 45-60 cm
Blomstrer: April – juni (men vores er tit fremme allerede i marts)
Placering: Trives i sol og halvskygge

Størrelse: 1l

Antal per m2: 6 men efterhånden færre (plant dog hellere tæt til at begynde med og flyt ud i nye bede senere – meget mindre krævende, da det giver mindre lugning og er meget sjovere)

Vortemælk er giftig, men som vi siger til ALLE nye haveejere – det er guldregn, man skal være bange for. Den kan man dø af.

Resten smager bittert og giver lidt ondt i maven og børn kan sagtens lære at skelne. Og fordelen i forhold til en nem have er så stor, at vi ikke er i tvivl – vi designer med de her – altid.