Rosalilla Delphinium pacific ‘Astolat’ – Ridderspore

44,00 kr.

Medlemspris: 25,00 DKK

Delphinium – ridderspore – er et højt spir med stærke virkemidler. ‘Astolat’ er kendt for sine blomster i særlige rosa og lilla toner. Ridderspore egner sig godt i en have, der har plads til lidt romantik eller i en have med cottage garden style. Nogle tænker den kan blive for pyntet – og vi kan selv blive i tvivl, men vi har opdaget, at når vi ikke ser på riddersporen alene, så har den en fantastisk egenskab. Riddersporen er nemlig fremragende sammen med andre stauder i bedet, fordi den fremhæver alt omkring sig. Husk, at hvis du klipper blomsterne af, når der er afblomstrede henover sommeren, så blomstrer de igen i efteråret. Kæmpe plus ik’!

Ikke på lager

Delphinium pacific ‘Astolat’ – Ridderspore

Farve: Rosalilla
Højde: Op til 180 cm
Blomstring: Juli-august
Lysforhold: Sol, kan tåle lidt skygge

Pottestørrelse: 11 cm – med et rodnet, der har fået lov at vokse sig stærkt, så den kommer til at stå flot i haven allerede i år
Antal pr. m2: I denne her størrelse skal du bruge 3 stk til at beplante en m2

Tip: Hvis du sørger for at klippe blomsterne af lige efter afblomstring, giver de lidt blomster igen i september. Den egner sig også rigtig godt til afskæring, så du kan nyde den i en vase indenfor. Derudover er den insektvenlig. Det kan være en fordel at binde den op, hvis ikke den står op af buske eller læhegn.