Lilla Augustifolia ‘Hidcote Blue’ – Lavendel

25,00 kr.

Medlemspris: 20 DKK

Lavendler er noget af det smukkeste i haven – hvis du er klar til det! Hvis du kan nyde at pille lidt græs ud af dem og klippe dem til foråret – med en kop te i hånden mens duften overfalder dig – så skal du have lavendler. Jeg er glad for at have ventet i mange år, med at vove mig ud i lavendler, til jeg kunne finde nydelse i det. Havning skal ALDRIG blive til havearbejde. Drop det. Duer ikke. Det skal give glæde. Så køb dem kun hvis du kan nyde dem hele vejen rundt. Ellers vælg en blåkant, som også er meget meget fin.

Hvis du vil have en nem række af blå blomster, som også kan gøre dig helt glad, kan du i stedet købe Blåkant Nepeta Six Hills Giant. De kræver ikke noget af dig og kan blomstre til frosten sætter ind, hvis du bare klipper lidt til dine vaser undervejs.

Men, er du klar til nusning – så kan lavendler være romantiske, arkitektoniske og duften påvirker alle positivt når man stryger forbi dem.

Denne lavendel elsker vi, fordi den er smuk original blå, lidt luftig i sit udseende og fylder godt over tid og flot til vinter.

Køb lidt flere end du har brug for og sæt et par et reservested, hvis du kan, da der næsten altid går nogen over tid – og så har du en stor en du kan sætte ind i rækken. Sådan er livet med Lavendler.

Ikke på lager

Højde: 40 cm.
Blomstrer: juni-september
Elsker: sol og drænet jord
Pottestørrelse: 11,5 cm.