Adoptér en magisk #naturing m2 fra WorldPride

300,00 kr.

Få dit eget minde med hjem fra WorldPride, Copenhagen 2021

Mere end 3000 blomster i #naturing design, er netop flyttet hjemmefra og ud på 4 venues: Front Yard, Main House, Rainbow Children og Fluid Festival.
Der bliver passet godt på dem, men når det hele er overstået, så skal de have et nyt hjem. Og måske skal det være dit?! Hvis du har oplevet, at blomsterne er med til at skabe magi i en allerede magisk uge – hvad så med at adoptere en m2 og få et minde hjemme hos dig selv, der vokser med tiden? Alle blomsterne og planterne er særligt udvalgt til WorldPride. De er stærke, fine, flyvende, strittende og meget mere. De er i skarpe farver og blide toner. Nogle af dem er også lidt særlige og ligefrem ukendte. Selvom de burde være kendte. Og de kan alle både stå i haven eller i en krukke på altanen. Og de er så klar til at skabe magi hos dig.

Ikke på lager

Når du adopterer en m2, så får du 6 blomster, som vi har særligt udvalgt og sat sammen fra de forskellige venues.
Vi ønsker virkelig, de får et nyt godt hjem – så derfor får du dem til en særlig god pris.

Får du så virkelig en m2? Ja, hvis man følger plantereglerne, så skal der i gennemsnit 6 planter til en m2. Men vi planter tit meget tættere, så det kan du også vælge at gøre. For at få en stor effekt her og nu, sætter vi på de forskellige venues 12 planter per m2.

Pist…
I Adiso arbejder vi for, at alle skal have en magisk #naturing m2 nær sig. Det gør vi, fordi naturen tæt på heler os og giver os superpowers, så vi kan få mere af det i livet, vi ønsker.
Vi glæder os til, at du får en magisk #naturing m2 hjemme hos dig.

Læs mere om, hvad vi designede af  #naturing oplevelser på WorldPride, Copenhagen 2021 her.