Sort Rubus Fruticosus ‘Thornless Evergreen’ – Brombær
115,00 kr. 90,00 kr. Tilføj til kurv
Tilbud

Sort Rubus Fruticosus ‘Thornless Evergreen’ – Brombær

90,00 kr.

-22%

Medlemspris: 99,00 DKK

‘Thorneless Evergreen’ er kendt for lækker smag, høj produktion og særlige smukke fligede blade. Den er stedsegrøn og uden torne. Det elsker vi. Farvel til rifter og goddag til bær i egen have og frihed. Friheden til at spise rigtig rigtig mange. Friheden i de små nanooplevelser: Når du lige smutter på bare fødder ud i haven, fordi der mangler lidt til morgenmaden, marmeladen eller på pandekagerne. Vi elsker elsker bær, men det skal ikke blive endnu et projekt på to-do-listen. Så plant mange – hvis du er til et lidt større projekt og få dit eget bærkrat eller måske endda en lille plantage. Eller vælg et par få bærbuske ud, som du virkelig elsker, hvis du bare gerne vil have lidt af den lækre smag og frihedsfølelse.

52 på lager

Rubus Fruticosus ‘Thornless Evergreen’ – Brombær
Farve: Hvide blomster, sorte bær
Højde: 1-2 m
Blomstring: Maj
Høst: September-oktober
Lysforhold: Sol og halvskygge
Antal pr. m2: 1

Brombærbusk i potte, 60 cm
Du kan plante den både i forår og efteråret. Hvis du planter den om efteråret, så kan der blive brug for at blive vandet sent på året, fordi den beholder sit løv.

Tips: Pluk alle bær eller skær de skud, der har båret frugt bort.
Bærrene på buskene bliver til frø, hvis du ikke plukker dem. Når de bliver til frø, så sår de sig igen og går tilbage til deres oprindelige vilde natur. Og ja, så er naturen jo god til at minde os om, at vi ikke kan styre alt. Så bær er føde for fugle, som så klatter dem ud og de bliver til frø og det vilde kan derfor ses rundt omkring. Men nu ved du, at det sikkert bare er en fugl, som har nydt et lækkert bær-måltid.