Rød Rubus ‘Boysenberry’ – Boysenbær

119,00 DKK

Medlemspris: 99,00 DK

‘Boysenberry’ har store søde bær. Hvis du kan, så vent til de er næsten sorte, så smager de virkelig skønt. Bær i egen have er en luksus forbundet med en stor følelse af glæde. Om det er lige at smutte ud på bare fødder i haven og hente bær til pandekagerne eller morgenmaden. Eller at stå sammen med børnene og få flere bær i maven end i skålen. Så føles det godt. Og det er en af de små oplevelser, som vi virkelig husker, fra vi selv var børn. Boysenbær tester vi stadig – for smager de mest af loganbær, hindbær eller brombær… Det er da sjovt at finde ud af.

Ikke på lager

Beskrivelse

Rubus ‘Boysenberry’ – Boysenbær

Farve: Hvide blomster og mørk røde over i det sorte bær
Højde: 1.5m – 1.8m
Blomstring: Henover sommeren
Frugt: Bærrene modner i løbet af efteråret
Lysforhold: Sol

Antal pr. m2: 1

Denne plante er en krydsning mellem loganbær, brombær og hindbær. Trives i sol i almindelig havejord. Blomsterne er selvbestøvende, og planten kan med fordel espalieres. Frugten: 3 cm. stort, rødligt bær.

Tip: Boysenbær elsker varme og bærer mest frugt på et lunt plantested, som f.eks. en syd- eller vestvendt mur. Du kan klippe nogle af de nye skud af i løbet af sæsonen, hvis du gerne vil holde den lidt nede, men du kan også give den gas og få et mere viltert udtryk. Husk altid at lade nogle af de nye skud stå, som den kan give bær på året efter.