Blå Vaccinium Corymbosum ‘Blue Crop’ – Blåbær
119,00 kr. 59,50 kr. Tilføj til kurv
Tilbud

Blå Vaccinium Corymbosum ‘Blue Crop’ – Blåbær

59,50 kr.

-50%

Medlemspris: 99,00 DKK

Blåbær ‘Blue Crop’ er en af vores absolutte yndlings blåbær – og så er blåbær jo en superfood. Blåbærrene smager skønt. Busken vokser godt og så kan den stå uden den helt sure jord, som blåbær ellers normalt trives i. Nogen gange har vi bare brug for at blive ‘glade i låget’ – og det bliver vi, når det er nemt at plukke bær lige uden for. Frugtbuske kan plantes i klynger eller bruges som værn for vind eller bare for at få lidt privathed. De kan også stå i plænen og nogle har gode erfaringer med at have dem i potter. På Adiso gården står de på skrænten, så man ikke kan undgå at snuppe et blåbær på vej ned til hestene.

‘Blue Crop’, synes vi, er særlig fantastisk, men blåbær skal helst plantes sammen med andre sorter af blåbær. Så vi har udvalgt de absolut bedste sorter, som hver især kan lidt forskelligt, men alle smager dejligt – f.eks. ‘Duke’.

41 på lager

Vaccinium Corymbosum ‘Blue Crop’ – Blåbær
Farve: Hvide blomster
Højde: Op til 1m
Blomstring: Maj-juni
Lysforhold: Sol/halvskygge

Tip: Vores erfaring er nu, at blåbær virkelig gerne vil have fuld sol. Men nogle gange, så prøver vi også bare noget af og hvis planten så ikke kan lide det, vi tilbyder den… Ja, så flytter vi den og tilbyder den noget nyt.