Kurv

Planter

Planter

Det skal være sjovt med planter i haven eller på altanen – vi kalder det, at livet skal leves ikke luges. Vi arbejder med planter og blomster, så de skaber rum og stemning, der styrker og gør godt. Skal du for eksempel have mere ro eller har du brug for et spark energi? Når du ser en blomst, så mærk efter, hvad den gør for dig og om det er det, som du gerne vil have mere af. Vælg med hjertet – for så heler det. Vi kalder det #naturing.

Hvis du ønsker mere inspiration, så husk at se med, når vi sender Facebook Live. Vi sender ca. 2 gange om måneden med #naturing design tips, nørdet blomster og planteviden og gode tilbud. Se mere her.

Ring til os på 3045 0045 – hvis du har nogle spørgsmål, så hjælper vi dig!

Show Filters
  • 69,00 DKK Tilføj til kurv
  • 69,00 DKK Tilføj til kurv
  • 119,00 DKK Tilføj til kurv
  • 115,00 DKK Tilføj til kurv
  • ,

    33,00 DKK Tilføj til kurv
  • 25,00 DKK Tilføj til kurv
Show Filters

Viser 121–126 af 126 resultater

Vi sender direkte til døren
Vores planter har været visnet ned over vinteren og har groet deres rodnet stærkt og suget kraft til en ny sæson på helt naturlig vis. De er nu ved at blive klar til at komme hjem til jer og i jorden. Nogle er allerede helt klar til at blive sendt afsted og for andre er det lidt tidligt endnu – for vi skal lige være helt sikre på, at det er en sund plante, vi sender til jer. Vi opdaterer hele tiden for det går rigtig stærkt lige nu.

Vi har samlet nogle af vores aktuelle blomster og planter der gør godt nu – lige her.

#naturing: Håndplukkede stauder og planter, der styrker
Det hele begyndte med, at når vi designede gik vi efter særlige holdbare og nemme planter og sådan blev det til, at I alle kan købe de planter, vi designer med.

Vi har ikke et kæmpe udvalg af online planter som så mange andre, for vi kører kun med de ting, vi selv ville bruge i vores designs. Nemme gode stærke blomster og planter. Når vi designer haver med #naturing, har vi faktisk kun et udvalg på omkring 100 stauder, vi bruger. De kan til gengæld sættes sammen fuldstændig uendeligt.

Bemærk nogle varer kan være på lager hos en ekstern leverandør.

Rigtig god fornøjelse!

Vi flytter lager!

Ingen udsending pt! Alle ordre til afhentning!
Vores nuværende lager må kaste håndklædet i ringen. Det er så ærgerligt!!! MEN! Vi vender ulykken til vores drøm om en dejlig pop-up-oplevelse nord for København. Adresse og projekt bliver meldt ud meget snart – men regn med at kunne afhente i Rungsted fra midt maj! Måske før!