Kurv

Planter

Planter

Det skal være sjovt med planter i haven eller på altanen – vi kalder det, at livet skal leves ikke luges. Vi arbejder med planter og blomster, så de skaber rum og stemning, der styrker og gør godt. Skal du for eksempel have mere ro eller har du brug for et spark energi? Når du ser en blomst, så mærk efter, hvad den gør for dig og om det er det, som du gerne vil have mere af. Vælg med hjertet – for så heler det. Vi kalder det #naturing.

Hvis du ønsker mere inspiration, så husk at se med, når vi sender Facebook Live eller på vores kommende YouTube kanal, som starter op i sensommeren. Vi streamer og giver eksempler på #naturing design tips, nørdet blomster og planteviden og gode tilbud. Her kan du se nogle af vores tidligere live udsendelser Se mere her.

Ring til os på 3045 0045 – hvis du har nogle spørgsmål, så hjælper vi dig!

Show Filters
  • 69,00 kr. Tilføj til kurv
  • 119,00 kr. Tilføj til kurv
  • -22%

    90,00 kr. Tilføj til kurv
  • 109,00 kr. Tilføj til kurv
  • ,

    33,00 kr. Tilføj til kurv
Show Filters

Viser 109–113 af 113 resultater

#naturing: Håndplukkede stauder og planter, der styrker
Det hele begyndte med, at når vi designede gik vi efter særlige holdbare og nemme planter og sådan blev det til, at I alle kan købe de planter, vi designer med.

Vi har ikke et kæmpe udvalg af online planter som så mange andre, for vi kører kun med de ting, vi selv ville bruge i vores designs. Nemme gode stærke blomster og planter. Et par enkelte dronninger, der kræver lidt ekstra, er der også imellem, men så er det fordi de virkelig er det ekstra arbejde værd. Når vi designer haver med #naturing, har vi faktisk kun et udvalg på omkring 100 stauder, vi bruger. De kan til gengæld sættes sammen fuldstændig uendeligt.

Rigtig god fornøjelse!