Kurv

Om Adiso

I Adiso gør vi det let at skabe grønne rum, der styrker og gør os godt – i haven, i den fælles gård, på arbejdspladsen eller i byrummet

Et grønt uderum gavner vores evne til at fungere

Vores mentale helbred er det mest voksende, omkostningstunge og truende problem i den vestlige verden – ifølge WHO.

Forskning viser, at adgang til grønne rum helt tæt på, styrker os og heler os både fysisk og mentalt. 1/4 enten har et problem eller er spået til at få et problem. Dvs. vi kender alle sammen nogen, som er udfordret.

Men vi kan GØRE noget!

#naturing - Adiso’s metode til at designe uderum, der styrker

Mere end 140 forskningsstudier med mere end 290 mio. mennesker viser styrken i at have velfungerende grønne rum tæt på. Men den viden sidder ofte bare på universiteterne.

Derfor har vi i Adiso udviklet en metode, hvor vi tager al den viden og omsætter til nogle simple designprincipper, der gør det let at gøre selv. Vi kalder det for #naturing. Og snart kan du blive en happy creator og få endnu nemmere hjælp med vores Happytat Creator.

Vil du vide mere om #naturing? Følg med på vores tv på de sociale medier. Tilmeld dig vores mail, hvor vi giver råd hver uge. Se vores webinar om #naturing og få masser af inspiration – lige når det passer dig. Og snart kommer vi med vores første digitale kursus #gardens and minds.

"Det begyndte med et personligt problem" - Ida Brinck-Lund, Founder i Adiso

Efter en kæmpe rejse i iværksætteri med 35 ansatte og millioner af kroner i investeringer, som gav stort pres og stress.

Måtte jeg en dag erkende, at hvis jeg skulle udnytte mit fulde potentiale, så skulle jeg lægge mit liv om. Jeg byggede først et hus fuld af natur for aldrig at glemme det vigtige i livet. Meget hurtigt blev det centrum for en ny måde at arbejde på. Vi opdagede hvor vildt et godt uderum kunne sætte gang i energi og inspiration. Og sådan blev Adiso født.

 
Det tog flere år før jeg kunne sætte en finger på, hvad Adiso kunne. De første mange år var der ikke rigtig nogle, som talte om Health Design. I dag er beviserne for – at naturen heler mennesker – så tydelige, at det ikke længere står til diskussion. Vi oplever dagligt, hvordan naturen løsner op for både vores egen og andres kreativitet og potentiale. Så i 2020 lancerede vi #naturing.

Det kom sig af at stå på en planteskole sammen med min veninde Tanja. Vi kiggede på en UOVERSKUELIG mængde af blomsterløg til en mindre formue og følte os lost. Vi fik simpelthen tanken – det her kan vi gøre bedre! Og pludselig bliver 15 års nørderier i stauder, blomsterløg og havedesign til lige præcis det, der skal til for at gøre det let for andre.

Vi er endt med at designe mange uderum og nørde i de bedste blomster og produkter.  I dag er jeg så heldig, at Tanja og andre er kommet ombord for at hjælpe med at gøre det nemt for os alle at få grønne uderum, der styrker.

Vi er kun lige gået i gang
– men vi ser en fælles vej frem og I er inviteret med på rejsen

Vi skal ud i verdenen og nå et tipping point, så alle får adgang til grønne rum tæt på. Man siger at hvis vi samler 3,5% af folk, så vil resten af verden tippe over og være enig i vigtigheden. Vi kan kun nå det tipping point sammen med jer

Vi arbejder på højtryk for at skabe digitale kurser, tips og tricks på de sociale medier, nyheder på email og meget mere.

Vi skal give mulighed for at produkter fra lokale engagerede ildsjæle kan sælges globalt. Derfor har vi et partnerskab med Europas største shipping leverandører og et en hel masse producenter. Vi gør meget ud af , hvem vi samarbejder med

Vi skal tænke i bæredygtighed – sunde stærke grønne planter hele vejen igennem – vi er kun lige gået i gang, men vi har snuden i den rigtige retning og drømmer om jeres pakker ku blive kørt hjem til jer med et  firma der hedder Care Carry og er da i hvert fald stolte over vores start med samarbejdet med PostNL der er Hollands mest bæredygtige firma og som har solceller på alle deres lagre.

 Vi skal gøre en forskel for dem, der i den grad har brug for magiske #naturing kvadratmetre.
Se f.eks. hvad vi gjorde på WorldPride 2021

Designinspiration

Inspiration og leg med design af grønne styrkende uderum med planter. Se vores Facebook Live TV

#naturing

Adiso’s metode til let at at få de styrkende principper fra Health Design omsat i dit eget uderum med fokus på mental velvære

kvalitetsprodukter

Vi er blomsternørder og har et tæt samarbejde med vores nøje udvalgte leverandører for at sikre at kvaliteten er så god, at det giver success hjemme hos jer kunder

Leveret til døren

Vi leverer lige til døren og elsker at hjælpe jer kunder – for I skal være glade for deres køb i Adiso