Pottemuld 18L

39,00 kr.

Medlemspris: 31,00 DKK

Pottemuld er godt til opstart fordi der er meget mindre gødning i – altså når planterne er meget små. Champost er en familieejet virkssomhed som producerede over 25 tusinde kg champignon hver uge, og hen af vejen blev sindssygt dygtige til at lave den BEDSTE jord. Og alt er naturmaterialer, hvilket er helt suverænt. Vi kan godt lide familievirksomheder, der brænder for sagen – og Søren chef har lovet en dag at holde et foredrag om kompostering og hvorfor jord betyder noget. Indtil du er der siger vi: bare køb noget der nogenlunde passer og kom igang.

Ikke på lager

18 liter sæk.
Genbrug mulden.
Når du arbejder med naturgødet jord, og sæsonen for dine grøntsager er slut, er det ikke nødvendigt at du skifter jorden i højbedet ud. Det kan, modsat andet højbedsmuld, genbruges året efter.
Du skal være forberedt på, at jordens indhold af organisk materiale hele tiden omsættes og nedbrydes. Det betyder, at overfladen hvert år synker lidt, og derfor kan du med fordel supplere med ekstra Champost Højbedsmuld. Alt afhængig af størrelsen på dit bed, forhandler vi Højbedsmulden i 18 l.
Sådan gør du med din muld – se video: http://champost.dk/saadan-goer-du/hoejbedsmuld/”