Krukkejord 20L

92,00 kr.

Medlemspris: 92,00 DKK

Champost Sphagnumfri Krukkejord er udviklet over en længere periode i samarbejde med flere af landets professionelle gartnere. 100 % fri for sphagnum og kunstgødning. Den sphagnumfrie jord er baseret på Champost’s værdier. Den er bæredygtig og tager hensyn til miljøet. Den kan suge og binde en enorm mængde vand og er bare super til krukker.

Ikke på lager

Indheolder: 20L sæk
Champost krukkejord, som er fri for sphagnum, består af Champost Jordforbedring, Champost Vækst-ler og harpet muld. Den er specielt egnet til altankasser, udendørs kummer og krukker. Dette er en bæredygtig og langtidsholdbar jord, da jorden ikke indeholder sphagnum.

Fri for sphagnum – Jorden falder dermed ikke sammen

Giv kun gødning én gang årligt – Langtidsholdbar

Fri for at vande planterne så ofte – Opmagasinerer meget vand

Champost Sphagnumfri Krukkejord består af Champost Jordforbedring (komposteret og pastueriseret hestemøg), Champost Vækst-ler og harpet muld. Krukkejorden er fri for sten. Når der ikke er tilsat sphagnum bevarer den sin struktur og falder ikke sammen som andre typer af krukkejord.

Altankasser, krukker og kummer

Du kan plante direkte i krukkejorden og anvende den til alle sorter af planter bortset fra surbundsplanter. Den er egnet til altankasser, udendørs krukker og kummer. Mange værdsætter en naturgødet jord til deres krydderurter og grønsager, hvilket jorden også er ideel til.

Vanding

Koncentrationen af Vækst-ler i krukkejorden, gør at jorden kan suge og binde en enorm mængde vand. Mere præcis kan leret suge op til 66 % vand. For dig betyder det, at du ikke bør vande dine krukker så ofte.

Gødning

Den naturlige gødning, Champost Jordforbedring, og Vækst-leret gør jorden meget let, hvilket er vigtigt i forhold til de stor og tunge kummer. Naturgødningen er langtidsvirkende og vi anbefaler kun gødning én gang årligt.