Jordforbedring 50L

105,00 kr.

Medlemspris: 85,00 DKK

En slags topdressing man kan blande med alle andre typer af jord. Jordforbedring giver dine bede, krukker og drivhuset super energi. For stærkt til at blive brugt helt alene, men blandet med 70-80% planteskole jord eller krukkejord, så er det perfekt. Champost er en familieejet virkssomhed som producerede over 25 tusinde kg champignon hver uge, og hen af vejen blev sindssygt dygtige til at lave den BEDSTE jord. Og alt er naturmaterialer, hvilket er helt suverænt. Vi kan godt live familievirksomheder, der brænder for sagen – og Søren chef har lovet en dag at holde et foredrag om kompostering og hvorfor jord betyder noget. Indtil du er der siger vi: bare køb noget der nogenlunde passer og kom igang.

Ikke på lager

“Champost Jordforbedring består af komposteret og salmonellafri hestemøg. Det er 100 % organisk og har bedre jordforbedrende egenskaber end sphagnum. Og da sphagnum er en relativ begrænset ressource, er det yderligere en miljøgevinst at anvende Champost.
Når du anvender Champost Jordforbedring skal du ikke tilføre yderligere gødning det første år. Den naturlige gødning fra hestemøget tilføres langsomt til jorden.
Jordforbedringen fremmer jordens evne til at holde på vand og plantenæringsstoffer.
Lægger du, om foråret, et ca. 5 cm tykt lag Champost Jordforbedring ud i dine blomsterbede, langs hækken eller omkring dine stauder og træer, vil jorden lukke af for lyset og derved forhindre ukrudt i at spire. Og du undgår at luge ukrudt hele sommeren.

Lægger du Champost Jordforbedring ud om efteråret, vil det beskytte planterne mod frosten hele vinteren.
Har du en meget tung og leret jord, kan du vælge at blande din eksisterende jord med Champost Jordforbedring. Du vil opleve at jorden bliver mere porøs og nemmere at arbejde med. Jordforbedringen giver planterne en god start.

Plant aldrig direkte i Champost Jordforbedring, da koncentrationen af næringsstoffer er meget stor og kan svide plantens rødder.”