Tilbud

2 måneders medlemskab

0,00 DKK for 2 months

Tror du, at du kommer igen?
Medlemsskab gir tre ting. Oplevelser, Inspiration og rabat på produkter. Jo flere, der går sammen om at splejse til Adisos research og filtreringsarbejde, jo mere kan vi levere – og reklamefrit! Som early-bird er du et tidligt medlem, der præger Adiso helt naturligt. Det giver derfor også evig rabat på den dag, vi får fulde medlemsskaber.
Køb 6 måneders early-bird medlemsskab og få minimum 20% shoprabat og inspiration til at komme igang selv. Klik på overskriften på mere info.

Ikke på lager

Køb et Early Bird medlemskab og få adgang til reklamefri inspiration og mindst 20% rabat på alle Adisos produkter

Du får adgang til

– Minimum 20% rabat på håndplukkede kvalitets-stauder og haveprodukter i Adiso shoppen.

– Reklame fri læsestof. Om nem have, flot have, havedesign og hvordan man får haven til at blive til sit eget par-adiso.

– Research. Vi finder og håndplukker det bedste, der gør en forskel i hvordan det er at være i vores have. Både i produkter i vores butik og temaer om særlige emner, som kun du som medlem kan læse. Vi filtrerer alt det unødvendige fra.

– Oplevelser og rådgivning fra Adisos passionerede, når vi f.eks. holder en Pop-Up shop.

– 10% early bird rabat på det fulde medlemskab når det åbner – for evigt.

Derudover:

– Er du med til at bidrage til arbejdet på opstarten af Adiso fonden. Vi har ambitioner om at skabe en Adiso Fond til at lave haver for dem, der mangler et overskud og som har brug for den livskvalitet det kan give. Vi vil spare op til at have ressourcer nok til at få gennemført projekter en dag til ansøgere. Præcis hvordan arbejder vi på, og her støtter dit medlemsskab at en etablering af en fond med den vision.

Betingelser for medlemskab:
Dit medlemskab udløber automatisk efter 2 måneder. Hvis du ønsker at fortsætte medlemskabet går du blot ind på hjemmesiden og vælger vores 6 måneders Early Bird Medlemsskab

Når du har valgt medlemskab vil du blive bedt om at oprette dig med angivelse af navn, adresse og telefonnummer samt email adresse.

Du skal aktivt sætte flueben i firkant og acceptere betingelserne for at tegne medlemskab.

Når du har tegnet et medlemskab sender vi dig en email som bekræftelse på dit medlemsskab

Sker der ændringer i dine kontaktoplysninger, herunder e-mail adresse eller fysisk adresse, skal du hurtigst muligt sende os en e-mail.

Adiso er ansvarlig for de personoplysninger, du afgiver når du har indgået aftale om et medlemskab.

Adiso anvender de indsamlede oplysninger i overensstemmelse med persondataloven

Adiso gemmer dine personlige oplysninger, dit navn, kontaktinformationer, herunder e-mailadresse, fysisk adresse og tlf. nr for at give dig en service omkring det du køber hos os.