Tilbud

Early Bird Medlemskab

179,00 kr. for 6 months

-40%

Få 20% rabat på vores håndplukkede super stauder, planter og fysiske varer!

Dit medlemskab koster kun 179 kr. for 6 måneder uanset, hvor mange planter og varer, du køber – og dermed uanset hvor stor rabat, du opnår.
Efter de 6 måneder udløber dit medlemskab automatisk, uden du selv gør noget.
Ønsker du fortsat et medlemskab efter de 6 måneder, så køber du blot et nyt medlemskab, lige når det passer dig.

Medlemskabet giver dig adgang til fantastiske priser på blandt andet vores håndplukkede stauder og planter. I Adiso nørder vi i alt, hvad der giver dig som kunde mulighed for at få succes med dit udeliv: Om det er i haven, på altanen eller et helt tredje sted.

Vi har særligt fokus på planter og stauder, som vi også bruger, når vi designer efter vores metode #naturing: Det at få naturens helende egenskaber tæt på i dit eget uderum. Vi anvender forskningsbaseret viden og kombinerer det med den erfaring, vi har fra det praktiske arbejde med at co-designe med jer kunder gennem flere år. Vi elsker at finde de glemte, de særlige og prisvindende stauder – vi kalder dem super stauder.

Vi nørder også i den måde, som vores planter er produceret på. Og har fokus på et ekstra stærkt rodnet, der har fået lov til at vokse sig stærkt naturligt. Lige nu er vi i gang med vores første egenproduktion af økologiske stauder. Så blive endelig inspireret og gør brug af dit medlemskab og få 20% på planter, stauder og fysiske varer.

872 på lager

Med dit Early Bird medlemskab får du i 6 måneder 20% på Adiso’s håndplukkede super stauder, planter og blomsterløg og vores særligt udvalgte fysiske varer på adiso.dk.  

Sådan kommer du i gang med at få glæde af dit medlemskab:

Når du har valgt at købe et medlemskab, vil du i forbindelse med betalingen blive bedt om at oplyse dit navn, adresse og telefonnummer samt email adresse. Desuden vil du blive bedt om at oprette en adgangskode til din konto.

Efter du har oprettet adgangskoden, modtager du en e-mail med dit brugernavn og et link til at logge ind på din konto på adiso.dk.

Når du har købt og betalt for dit medlemskab, modtager du en ordrebekræftelse på mail. Du er nu klar til at købe med din medlemsrabat. Rabatten får du automatisk, når du er logget ind på adiso.dk.

Du kan altid gå ind på adiso.dk og logge ind ved at trykke på menupunktet Log ind.

Hvis du har spørgsmål eller oplever bare det mindste problem, så ring eller sms til os eller send en mail. Vi bestræber os på at svare på sms og telefonopkald hurtigst muligt indenfor normal arbejdstid på hverdage. Det samme gælder for mails, som vi på hverdage besvarer indenfor 24 timer. Vi vil så gerne gøre det her til en god oplevelse for dig.

Du kan kontakte os på:
Mobil og SMS: 30450045
E-mail: [email protected]

Adiso passer godt på dine personoplysninger!
Adiso er ansvarlig for de personoplysninger, du afgiver, når du har købt et medlemskab for 6 måneder.
Adiso anvender de indsamlede oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.
Adiso gemmer dine personlige oplysninger, dit navn, kontaktinformationer, herunder e-mailadresse, fysisk adresse og telefonnummer for at give dig en service omkring det, du køber hos os.

Vær opmærksom på, at der ikke kan opnås 20% på designrådgivning og foredrag – ligesom vi forbeholder os retten til at øvrige få produkter ikke er omfattet af rabatten.
Du kan altid se på produktet, om det er omfattet af medlemsrabatten – hvilket heldigvis gælder for næsten alle vores produkter.