Adiso jul Lyskæde Sirius Topline 50 små lys startsæt inde og ude små lys

199,00 kr.

Medlemspris: 159,00 DKK

Start sæt på ca. 8 m. Adisos absolutte yndlings udendørs lys. Testet. Købt sidste år. Alle lys holder igen i år. Vi går i Adiso op i at lysets farve på lyskæderne er god. For hvidt LED lys giver plastik-jul uden sjæl. For gul synes vi er amerikansk glimmer-jul. Vi vil have et varmt, naturligt, nordisk lys, der bringer de bedste minder fra barndommen frem – selv når vi er blevet voksne. Sirius Topline synes vi har lige præcis den rigtige farve. Klik på overskriften for mere info.

Ikke på lager

Antal LED lys: 50
Energikilde: 1,5W/36V
Farve ledning: Sort
Ekstra forlængerledning: 8 m
Længde: 5 m
Rumfang: 0.001463m3
Vægt: 0.25kg

Leveres inklusiv stikprop og 8 meter forlængerledning. Godkendt til udendørs brug.
Pærerne kan ikke skiftes.

Note fra Adiso:
I Adiso vil vi have lyskæder skal kunne holde så lang tid som muligt. De skal kunne kombineres år efter år. Og forlænges og forkortes og have timer på.

Efter de gamle Sirus lys holdt i næsten ti år måtte de give op. Fair nok. Det blev til en absurd stor research for at finde nutidens bedste lys på markedet. Vinderen blev Sirus. Igen. De kan ikke garantere en lyskæde holder ti år, men opbevarer du dem indenfor og tørrer dem godt ud efter julesæsonen – er der en god chance for at stikkene ikke irer til og de kan holde flere sæsoner. Vi har testet vores fra 2014 i år. De er klar alle sammen. Derfor kan vi stå inde for at anbefale dem. Kan fornyes eller forlænge med Techlines supplementpakker.