Stearinlys og stager

Stearinlys og stager i smukke farver – lyser op ligesom blomster.

Stearinlys i smukke farver kan overraske os selv ligesom en buket blomster og en utrolig let, enkel og effektiv måde at skabe stemning i hjemmet. Ester og Eriks lys er de mest allergivenlige på markedet. De har en kanon brændetid. Vi synes simpelthen ikke der er noget på markedet der kan målse sig med dem her. Derfor er de en klar Adiso favorit. Og så er Ester og Erik danske. Det er da også dejligt.

Husk stagerne er helt unikke fordi de er så enkle.

Vi er vilde med, hvordan Ester og Erik stager patinerer og holder i årevis. Vi har prøvet mange slags og vender tilbage til dem her fordi vi synes de fungerer som en klassiker. Lidt pynt fra haven, en smuk farve stearinlys i stagen – bum så er der lidt magi. Stearinlys og stager skal fremhæve alt andet omkring sig. Den slags gør Ester og Eriks stearinlys og stager til perfektion. Vi har nogle der er 5 år gamle og patineret sååå smukt. Og vi skifter stearinlys farver hver eneste dag.

Sådan vælger du stearinlys

Du skal blive glad for dine lys og du skal ku lege med farverne. Skriv til os i noten hvis du vil have blandede farver – køb en af pakkerne og bed om du kan få et mix af andre flotte farver, der altid kan matche den. Eller vælg fra siden og skriv ønskerne. Snart har vi en funktion der kan vælger stearinlys i farver – men indtil da løser vi det sammen. Du kan altid bare sende en sms på tlf 30450045 og så hjælper vi dig så hurtigt vi kan med valg af stearinlys og stager.

Show Filters

Viser 1–12 af 13 resultater

Show Filters

Viser 1–12 af 13 resultater