Rød – Adiso lanterne med hank 8x8x12 cm

Rød – Adiso lanterne med hank 8x8x12 cm

89,00 kr.

Medlemspris: 69,00 DKK 

Unik Adiso lanterne i en mat rød farve, som er super svær at få til at se lige så smuk ud på et foto, som den rent faktisk er. Vi har valgt lige præcis den her tone, fordi den er så fin sammen med sommerblomsterne, efterårets røde toner og julens varme farver. Men rød er en farve, som for nogle giver energi og for andre signalerer fare. Så uanset, at vi er vilde med den, så skal du mærke efter, hvad den gør for dig. Lanternen er skabt i samarbejde med A2 Living, som laver enkle stemningsfulde lanterner i god kvalitet. Det her er en lille model, der gør let at være kreativ, fordi den passer ind overalt. Hvordan får du lyst til at bruge den? Skal du kunne se den indefra? Det kan faktisk være helt magisk – særligt i de mørke måneder! Skal den skabe hygge, når du er udenfor eller byde gæsterne velkomne? Bruger du den indenfor, så er det sjovt at lege med at ændre dens udtryk ved at sætte den sammen med alt muligt forskelligt eller hænge den på en kæmpestor kirsebær- eller lærkegren. Den er del af en serie med i alt fire farver, som alle går godt sammen.

282 på lager

Farve: Rød,
Materiale: Galvaniseret og herefter matrød pulverlakeret med præget Adiso logo. Det betyder den ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnet lås
Mål: 8x8x12 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.

Pas på med at hænge dem under tag eller tagrende i kobber. Det kan føre til, at de ruster.