Olivengrøn A2 Living Midi lanterne 19x19x42,5 cm
899,00 kr. Tilføj til kurv

Olivengrøn A2 Living Midi lanterne 19x19x42,5 cm

899,00 kr.

Medlemspris: 719,00 DKK

Lanterner skaber hygge og giver stemning med det samme. Den her er i grøn og lyser op i sig selv på terrassen eller i et hjørne af haven eller ved at byde dig selv og dine velkommen hjem ved hoveddøren. Vi sætter et stort bloklys i den og laden den drage os… Og i den mørke tid er det med til at snyde os til lige at gå lidt udenfor i haven alligevel. Så vi får lidt godt med fra naturen i bedste #naturing stil. Men det er også bare en fantastisk gaveidé til en du holder af. Hvad vil du mon bruge den til..?

Vi har testet rigtig mange lanterner og de her fra A2 Living er virkelig holdbare! For os er det penge givet godt ud, mens de billige bare går i stykker. Magnetlåsen gør, at den er vindtæt, så lyset ikke sviner eller går ud. Og endelig en lanterne, hvor stearinlyset ikke bliver vådt, for der er tag på lanternen. Juhuuu. Det vil sige man bare kan lade sit lys stå derinde og det holder sig tørt. Og ja, vi har altså selv snuppet nogle til Adisogården, hvor vi blander flere farver og størrelser.

14 på lager

Farve: Olivengrøn
Materiale: Galvaniseret og herefter pulverlakeret. Det betyder den ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnetlås og hank i rustfrit materiale.
Mål: 19x19x42,5 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.

Pas på med at hænge dem under tag eller tagrende i kobber. Det kan føre til, at de ruster.