Sort – A2 Living Mini lanterne 17x17x33,5
699,00 kr. Tilføj til kurv

Sort – A2 Living Mini lanterne 17x17x33,5

699,00 kr.

Medlemspris: 559,00 DKK

Lanterner skaber hygge og giver stemning med det samme. På terrassen eller i et hjørne i haven, der skal lyses op eller ved at byde dig selv og dine velkommen hjem ved hoveddøren. Lyset drager os og i den mørke tid er det med til at snyde os til lige at gå lidt udenfor i haven alligevel… A2 Living lanterner er de mest holdbare lanterne på markedet. Og vi har testet rigtig mange! Magnetlåsen gør, at den er vindtæt, så lyset ikke sviner eller går ud. Og så vil vi bare sige: Deres kvalitet holder og efter fem år er vores stadig smukke at se på. Se det er penge givet godt ud, mens de billige bare går i stykket. Og så er det dansk design og endelig en lanterne, hvor stearinlyset ikke bliver vådt, for der er tag på lanternen. Juhuuu. Dvs. man bare kan lade sit lys stå derinde og det holder sig tørt. Holder i årevis for alle detaljer er rustfri og den er lavet til dansk vejr året rundt. Fantastisk gaveide. Og ja, vi har altså selv snuppet nogle til Adiso gården.

12 på lager

Farve: Sort
Materiale: Galvaniseret og herefter matsort pulverlakeret. Det betyder den ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnet lås
Mål: 17x17x33,5 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.

Pas på med at hænge dem under tag eller tagrende i kobber. Det kan føre til, at de ruster.