Olivengrøn – A2 Living Mikro lanterne 12,5 x 12,5 x 25 cm
449,00 kr. Tilføj til kurv

Olivengrøn – A2 Living Mikro lanterne 12,5 x 12,5 x 25 cm

449,00 kr.

Medlemspris: 399,00 DKK

I Adiso har vi testet et hav af forskellige lanterner gennem årene og der er ingen som A2 Living lanternerne. De er smukke, skaber stemning og hygge og så holder de. Her i mindre olivengrøn udgave, som giver stemning i haven. Vi sætter vores små bloklys ind i den og straks har vi et sted at lade blikket falde og får et øjebliks ro. Vi bruger dem både til at have noget smukt at se på indefra, men også til på bedste #naturing vis at lokke os ud i haven i de mørke måneder. Den kan sige hej til gæsterne i indgangen til dit hus, lyse op i haven eller på terrassen. Ihhh… hvad vil du mon bruge den til? PS… Den gør sig også virkelig godt som gave og er utrolig populær hos dem, der får den.

2 på lager

Farve: Olivengrøn
Materiale: Galvaniseret og herefter pulverlakeret. Det betyder den ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnet lås. Hank i rustfrit materiale
Mål: 12,5 x 12,5 x 25 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.

Pas på med at hænge dem under tag eller tagrende i kobber. Det kan føre til, at de ruster.