Kobber A2 Living Mini vægophængt lanterne, 17x17x36 cm
1.349,00 kr. Tilføj til kurv

Kobber A2 Living Mini vægophængt lanterne, 17x17x36 cm

1.349,00 kr.

Medlemspris: 999,00 DKK

Den mest holdbare lanterne på markedet. Denne er vægophængt og så fin at se på, når den lyser op. Et øjeblik falder blikket til ro og vejrtrækningen bliver dyb og hvis den hænger tæt nok på, så lokker den os udenfor, selv når det er mørkest. Og så vil vi bare sige: Kobber holder. Især når det forvitrer og bliver mørkt og grønligt over tid. Vores er 5 år gammel og er smukkere end nogensinde og lige så holdbar. Se det er penge givet godt ud, mens de billige bare går i stykket. Magnetlåsen gør den vindtæt, så lyset ikke sviner eller går ud. Og så er det dansk design og endelig en lanterne, hvor stearinlyset ikke bliver vådt, for der er tag på lanternen. Juhuuu. Dvs. man bare kan lade sit lys stå derinde og det holder sig tørt. Holder i årevis for alle detaljer er rustfri og den er lavet til dansk vejr året rundt. Beklager, men vi har selv snuppet de fleste. Nej, bare rolig, der er stadig flere og de er altså også en rigtig fin gave til en særlig person. Vi har flere, som når de først har fået den første i gave, så ønsker de sig den næste.

Farve: Kobber
Materiale: Efter kort tid ude får lanternen den smukkeste kobberbrune farve og patina. Hanken er udført i rustfrit materiale
Mål: 17x17x36 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!).
De er robuste og tunge og vælter ikke for et godt ord.
Brugervenlig “easy luk” magnetlukning.

Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.