Tilbud

Kobber – A2 Living Mini lanterne 17x17x33,5 cm

999,00 kr.

-26%

Medlemspris: 999,00 DKK

Lanterner skaber hygge og giver stemning med det samme. På terrassen eller i et hjørne i haven, der skal lyses op eller ved at byde dig selv og dine velkommen hjem ved hoveddøren. Lyset drager os og i den mørke tid er det med til at snyde os til lige at gå lidt udenfor i haven alligevel… A2 Living lanterner er de mest holdbare lanterne på markedet. Og vi har testet rigtig mange! Magnetlåsen gør, at den er vindtæt, så lyset ikke sviner eller går ud. Og så vil vi bare sige: Kobber holder. Især når det forvitrer og bliver mørkt og grønligt over tid. Vores lanterne på billedet er 5 år gammel og smukkere end nogensinde og lige så holdbar. Se det er penge givet godt ud, mens de billige bare går i stykket. Og så er det dansk design og endelig en lanterne, hvor stearinlyset ikke bliver vådt, for der er tag på lanternen. Juhuuu. Dvs. man bare kan lade sit lys stå derinde og det holder sig tørt. Holder i årevis for alle detaljer er rustfri og den er lavet til dansk vejr året rundt. Fantastisk gaveide, der skaber glade igen og igen.

Ikke på lager

Farve: Kobber
Materiale: Efter kort tid ude får lanternen den smukkeste kobberbrune farve og patina. Hanken er udført i rustfrit materiale
Mål: 17x17x33,5 cm
Vægt: 1,8 kg

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!).
De er robuste og tunge og vælter ikke for et godt ord.
Brugervenlig “easy luk” magnetlukning.

Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.