R?d ? Adiso lanterne med hank 8x8x12 cm

89,00 kr.

Medlemspris: 69,00 DKK 

Mikeo Adiso lanterne i en fin mat rød farve, som passer til alt i naturen. Vi har valgt lige præcis den her tone, fordi den er så fin sammen med sommerblomsterne, efterårets røde toner og julens varme farver. Den kan bruges indenfor som udenfor. Kan kombineres med alle andre farver og skøn som værstgave. Lanternen er designet i farverne af Adiso – og skabt i samarbejde med A2 Living, som laver funktionelle lanterner i god kvalitet. Det her er en lille model, der gør let at være kreativ, fordi den passer ind overalt. Den står flot på et bord – i en vindueskarm – kan hænges på træer – eller grene. Den er simpelthen så fin. Den er del af en serie med i alt fire farver, som alle går godt sammen.

282 på lager

Farve: Rød,
Materiale: Galvaniseret og herefter matrød pulverlakeret med præget Adiso logo. Det betyder den ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnet lås
Mål: 8x8x12 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.

Pas på med at hænge dem under tag eller tagrende i kobber. Det kan føre til, at de ruster.