Petroleum ? Adiso lanterne med hank 8x8x12 cm

89,00 kr.

Medlemspris: 69,00 DKK 

Unik Adiso lanterne i en mat petroleum blå farve, der fremhæver naturen omkring sig. Lanternen er skabt i samarbejde med A2 Living. Efter mange års test af lanterner, så er deres lanterner bare de bedste. De er enkle, skaber stemning og hygge og så holder de. Det er en lille lanterne, der kan hænge overalt. Med et fyrfadslys giver den et sted at lade blikket falde og et øjebliks ro. Vi bruger den til at have noget smukt at se på indefra, men også til på bedste #naturing vis at lokke os ud i haven i de mørke måneder. Den kan sige hej til gæster på vej ind eller lyse op i haven og på terrassen. Indenfor er det sjovt at lege med dens udtryk. Hvad skal den lyse op? Hvad skal den fremhæve omkring sig? Den er del af en serie med i alt fire farver, som kan sættes sammen på lige den måde, som du synes, er sjovt.

282 på lager

Farve: Petroleumsfarvet
Materiale: Galvaniseret og herefter pulverlakeret i en mat petroleumsfarve med præget Adiso logo. Det betyder den ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnet lås
Mål: 8x8x12 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.

Pas på med at hænge dem under tag eller tagrende i kobber. Det kan føre til, at de ruster.