Gr?n, gr?gr?n ? Adiso lanterne med hank 8x8x12 cm

89,00 kr.

Medlemspris: 69,00 DKK 

Unik Adiso lanterne i en grågrøn mat farve, der fremhæver naturen omkring sig og gør det let at være lidt kreativ. Lanternen er skabt i samarbejde med A2 Living, fordi de – efter mange års test af lanterner – stadig er de bedste. Lanterne er enkle, skaber stemning og hygge og så holder de. Det her er en lille lanterne, der er så let at lege med. Hvad skal den fremhæve for dig? Skal du kunne se den indefra. Det kan faktisk være helt magisk – særligt i de mørke måneder! Skal den skabe hygge, når du er udenfor eller byde gæsterne velkomne ved hoveddøren? Indenfor er det sjovt at lege med at ændre dens udtryk ved at sætte den sammen med alt muligt forskelligt eller hænge den på en kæmpestor kirsebær- eller lærkegren. Den er del af en serie med i alt fire farver, som alle går godt sammen.

279 på lager

Farve: Grågrøn
Materiale: Galvaniseret og herefter pulverlakeret i en mat grågrøn med et præget Adiso logo. Det betyder den ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnet lås
Mål: 8x8x12 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.

Pas på med at hænge dem under tag eller tagrende i kobber. Det kan føre til, at de ruster.