M?rk bordeaux ? Adiso lanterne med hank 8x8x12 cm

89,00 kr.

Medlemspris: 69,00 DKK 

Unik Adiso lanterne i en mat mørk bordeaux farve. Vi har valgt lige netop den her farve, fordi den så smukt fremhæver blomsterne og det grønne omkring sig. Lanternen er skabt i samarbejde med A2 Living, fordi de – efter mange års test af lanterner – stadig er de bedste. Lanterne er enkle, skaber stemning og hygge og så holder de. Det her er en lille lanterne, der gør let at være kreativ, fordi den passer ind overalt. Hvordan får du lyst til at bruge den? Skal du kunne se den indefra? Det kan faktisk være helt magisk – særligt i de mørke måneder! Skal den skabe hygge, når du er udenfor eller byde gæsterne velkomne ved hoveddøren? Bruger du den indenfor, så er det sjovt at lege med at ændre dens udtryk ved at sætte den sammen med alt muligt forskelligt eller hænge den på en kæmpestor kirsebær- eller lærkegren. Den er del af en serie med i alt fire farver, som alle går godt sammen.

280 på lager

Farve: Mørk bordeaux
Materiale: Galvaniseret og herefter mat mørk bordeaux pulverlakeret med præget Adiso logo. Det betyder den ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnet lås
Mål: 8x8x12 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.

Pas på med at hænge dem under tag eller tagrende i kobber. Det kan føre til, at de ruster.