Olivengrøn – A2 Living vægophængt lanterne, 17x17x36 cm
749,00 kr. Tilføj til kurv

Olivengrøn – A2 Living vægophængt lanterne, 17x17x36 cm

749,00 kr.

Medlemspris: 599,00 DKK

A2 Living laver de mest holdbare lanterner på markedet. Denne er vægophængt og så fin at se på, når den lyser op. Vi bruger den til at byde folk velkommen hjem til os. Eller vi hænger den tæt på et vindue, så vi kan se ud på den indefra – lade blikket falde til ro, så vejrtrækningen bliver dyb. Og på bedste #naturing vis, så kan den lokke os udenfor, selv når det er mørkest.  Helt lavpraktisk, så gør magnetlåsen den vindtæt, så lyset ikke sviner eller går ud. Og så er det dansk design og endelig en lanterne, hvor stearinlyset ikke bliver vådt, for der er tag på lanternen. Juhuuu. Dvs. man bare kan lade sit lys stå derinde og det holder sig tørt. Holder i årevis for alle detaljer er rustfri og den er lavet til dansk vejr året rundt. De er altså også en rigtig fin gave til en særlig person. Vi kender flere, som når de først har fået den første i gave, så ønsker de sig hurtigt den næste.

2 på lager

Farve: Olivengrøn
Materiale: Galvaniseret og herefter pulverlakeret. Det betyder, den ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnet lås. Hanken er udført i rustfrit materiale
Mål: 17x17x36 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!).
De er robuste og tunge og vælter ikke for et godt ord.

Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.