Sorte – A2 Living hængelanterner med kæde 3 stk – 8x8x12 cm – 100 cm i alt
199,00 kr. Tilføj til kurv

Sorte – A2 Living hængelanterner med kæde 3 stk – 8x8x12 cm – 100 cm i alt

199,00 kr.

Medlemspris: 159,00 DKK 

I Adiso har vi testet et hav af forskellige lanterner gennem årene og der er ingen som A2 Living lanternerne. De er smukke, skaber stemning og hygge og så holder de. Her i en lille udgave i sort, som kan hænge overalt og skabe hygge i haven. Med store fyrfadslys giver de et sted at lade blikket falde og et øjebliks ro. Vi bruger dem både til at have noget smukt at se på indefra, men også til på bedste #naturing vis at lokke os ud i haven i de mørke måneder. Vi har klippet dem over til pynt inde og ude. Vi bruger dem til at dække op til et festligt bord. De kan sige ‘hej’ til gæsterne i indgangen til dit hus, lyse op i haven eller på terrassen… Og hver gang vi gør det, er der en gæst, der ønsker sig en, eller som gerne vil give en kær ven en i en lille værtindegave. Så spørgsmålet er nok bare…  hvad vil du mon bruge den til?

2 på lager

Farve: Sort
Materiale: Galvaniseret og herefter pulverlakeret. Det betyder, de ikke ruster indefra, hvis den får en ridse, som mange andre lakerede lanterner kan gøre. Med magnet lås og hank og kæde i rustfrit materiale
Mål: Hver lanterne måler 8x8x12 cm, i alt 100 cm

A2 Living er dansk designede lanterner i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte, fordi de har et smukt design, holder sig så godt og lysene brænder smukt i dem.

Pas på med at hænge dem under tag eller tagrende i kobber. Det kan føre til, at de ruster.

Yderligere information

Farve

,