Kurv

Lanterner

Ren hygge og stilren kvalitet

Lanterner bruger vi hele året. Det muntrer en hver dag op. De er geniale som gaver. Vi oplever tit en fødselar eller lignende ønsker sig endnu én, når de først har fået den første i gave. Så lanterner er vigtige for os.

Lanterner kan i de mørke måneder lokke os udenfor med sit varme lys og i de lyse sommeraftener skabe hygge og samling. Hæng dem i træerne, sæt dem på en bakke med en buket blomster eller lad dem sige halløj til gæster på vej ind. Med andre ord – gør lige det, der falder dig ind den ene dag og flyt dem let rundt og skab nyt den næste.

Show Filters
  • 89,00 kr. Tilføj til kurv
  • 89,00 kr. Tilføj til kurv
  • 89,00 kr. Tilføj til kurv
  • 89,00 kr. Tilføj til kurv

Viser alle 4 resultater

Lanterner fra A2 Living

I Adiso har vi testet og håndplukket vores favorit lanterner og lanterne fra A2 Living skaber både hygge og er i høj kvalitet. Lanterner der holder i årevis er bare billigere i længden. Og de løfter humøret hver eneste dag. Særligt i den mørke tid.

Vi har valgt nogen, der har låg på, så lyset aldrig bliver vådt – og som kan klare vinden, så den altid brænder. Og så har vi prøvet andre, men de er gået i stykker, mens de her på 10. år bare patinerer smukkere og smukkere i haven. Så er prisen ikke så dyr for daglig hygge og stemning i haven, når det er over så lang tid. Det kan vi lide.

Lanterner fra A2 Living

I Adiso har vi testet og håndplukket vores favorit lanterner og lanterne fra A2 Living skaber både hygge og er i høj kvalitet. Lanterner der holder i årevis er bare billigere i længden. Og de løfter humøret hver eneste dag. Særligt i den mørke tid. Vi har valgt nogen, der har låg på, så lyset aldrig bliver vådt – og som kan klare vinden, så den altid brænder. Og så har vi prøvet andre, men de er gået i stykker, mens de her på 10. år bare patinerer smukkere og smukkere i haven. Så er prisen ikke så dyr for daglig hygge og stemning i haven, når det er over så lang tid. Det kan vi lide.